Grøn melder nu også udsolgt i Aarhus med 35.000 gæster. Det går stærkt med billetsalget over hele landet, så skal du høre god musik og hygge med vennerne, er det nu du skal beslutte dig, lyder meldingen fra Muskelsvindfondens indsamlingschef Theis Petersen.

68.000 gæster de tre første dage


Grøn Koncert blev i går skudt i gang på Amager med en udsolgt koncert og 15.000 festglade publikummer og i dag samles 18.000 gæster for at feste med et stjernespækket line-up. Det giver 33.000 gæster på de to første dage, og når Aarhus slutter i morgen har 68.000 gæster allerede gæstet Grøn.

– For første gang nogensinde kan vi melde tre udsolgte koncerter i streg. WOW. Det er en kæmpe fornøjelse at se så mange glade gæster på græsset. Vi og alle artisterne ser frem til at feste sammen med hele Danmark resten af Grøn-touren, siger Theis Petersen fra Muskelsvindfonden.

Forsalget til alle koncertdage er historisk højt

Når Muskelsvindfonden og Tuborg melder alt udsolgt til koncerten i Aarhus i morgen lørdag den 21. juli, er det tredje koncert på årets tour, er udsolgt. Både Kolding og Aarhus er meldt udsolgt, inden pladsen åbner, mens Amager blev udsolgt på selve dagen. Forsalget til Grøn har været historisk højt i år og arrangørerne anbefaler, at man sikrer sig en billet til de kommende koncerter allerede nu.

Stjernespækket program

Sol, hygge og et stjernespækket program er nogle af årsagerne til at gæsterne valfarter til Grøn. På programmet er Lukas Graham, Aqua, Suspekt, D-A-D, Cisilia X Joey Moe og Phlake samt DJ’s Josefine Winding og Emma Acs og R&B/pop-prinsesserne Ericka Jane og Iris Gold på den nye Ghettoblaster-scene.

Tourplan:
19/7 – Amager (udsolgt med 15.000 publikummer)
20/7 – Kolding (udsolgt med 18.000 publikummer)
21/7 – Aarhus (udsolgt med 35.000 publikummer)
22/7 – Aalborg
26/7 – Esbjerg
27/7 – Odense
28/7 – Næstved
29/7 – Valby

Billetter kan købes i landets 7-Eleven-butikker eller via www.grønkoncert.dk