Det er lang tid siden, en af Danmarks største pop-grupper har været samlet på scenen. Og nu er de tilbage. Efter fem års stilhed vender Alphabeat tilbage med både nyt materiale og de helt store hits til Grøn 2019. Der bliver fest, dans FA-CI-NA-TION.

Det er et tændt band, publikum kan se frem til at fejre sommeren med, når Alphabeat skaber feststemning på Grøn med både spritnyt materiale og gamle hits. Bandet har siden 2007 sat gang i dansefødderne med numre som ´Fascination´, ´10.000 nights´ og ´Boyfriend´, der alle sammen strøg lige ind på både den danske og den engelske hitliste, og siden de i marts annoncerede deres comeback, har de storhittet med nummeret ´Shadows´. Der er altså mere end god grund til at forvente sig en fantastisk fest med Alphabeat på plakaten.

– Vores musik og Grøn må være det perfekte match. Vi er så glade for, at Grøn vil være med til at starte vores fest op igen, og vi ved, at vi sammen med publikum kommer til at sætte gang i hele pladsen. Vi glæder os til at genoplive alle de gamle hits og spille et par nye sange, og så glæder vi os til at tilbringe et par sommeruger sammen som band. Grøn bliver vores danske comeback live, og vi er klar til at vise, hvad vi kan.

Det er fjerde gang på Grøn

Når bandet tager på tour med Grøn i år, bliver det også fjerde gang, at de sætter fokus på den gode fest og fællesskabet. Og der er en god grind til at de vender tilbage igen:

– Grøn er et ret unikt sted, der samler vidt forskellige mennesker – mennesker som har en fest sammen. At Grøn arbejder på at nedbryde barrierer og hylder mangfoldigheden gør, at Grøn for os bare er noget helt særligt!

Med masser af kærlighed til Grøn, striber af hits og et af dansk musiks længst ventede comebacks er der altså lagt op til et forrygende gensyn, når Alphabeat danser og synger sommeren 2019 i gang på Grøn.

Programmet for Grøn 2019

De offentliggjorte musiknavne til Grøn 2019 er indtil videre hitmagerne, Scarlet Pleasure, dansk raps vidunderbarn, Kesi, DJ-veteranen, Kato, og electrorockerne, Carpark North og nu popsensationen, Alphabeat. I løbet af foråret offentliggøres navnene på de øvrige Grøn-acts. Følg med på www.groenkoncert.dk eller Grøns sociale medier.

Turplan for Grøn 2019
Grøn finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer.
Amager 18. juli
Kolding 19. juli
Aarhus  20. juli
Aalborg 21. juli
Esbjerg 25. juli,
Odense 26. juli
Næstved 27. juli
Valby 28. juli

Om Muskelsvindfonden

Muskelsvindfonden er skabt af mennesker med muskelsvind og arbejder for at styrke mennesker med muskelsvind og deres familier. Muskelsvindfonden arbejder for at skabe plads til forskelle, og for at alle mennesker skal kunne leve et aktivt liv som en del af samfundet. Derfor arbejder Muskelsvindfonden politisk for at skabe de bedst mulige rammer og vilkår for mennesker med handicap, ligesom de konstant gennem kommunikation, frivillighed og events forsøger at skubbe til fordomme.

Siden 1983 har Muskelsvindfonden stået bag koncertkaravanen Grøn. Sammen med Tuborg har Muskelsvindfonden skabt en tradition, som ikke blot skaber glæde, fælleskab og genererer overskud til foreningens arbejde, men som også skaber større synlighed om mennesker med handicap. På Grøn engagerer Muskelsvindfonden mere end 700 frivillige i et unikt fællesskab, hvor plads til forskelle er omdrejningspunktet.

Om Tuborg

Tuborg blev grundlagt i 1873, og er siden blevet det foretrukne ølmærke herhjemme. Tuborg gør både nemlig både noget ved danskerne og noget ved musikken.

Gennem tætte samarbejder med musikmiljøet og koncert- og festivalarrangører i hele landet, har Tuborg igennem fem årtier medvirket til at mennesker hvert år kan mødes til fællesskab, unikke musikoplevelser og iskolde pilsnere.

Tuborg er hele Danmarks bryggeri, og har været en del af danskernes liveoplevelser på Grøn Koncert siden starten i 1983.