Efter mange svære overvejelser, har vi besluttet at udskyde Cirkus Jul til 2021. Vi havde glædet os til at slå cirkusteltet op for første gang i julen 2020 og opføre et magisk juleeventyr med de elskede karakterer fra vores yndlings børnebøger 

I denne covid-19 tid er vi usikre på betingelserne for at afvikle en cirkusforestilling i et telt med 2.400 mennesker. Vi ved ikke, hvordan de næste måneder ser ud, hvilket vi synes er et alt for usikkert grundlag at starte Cirkus Jul på. Ambitionen er at levere skyhøj kvalitet i forestillingen, magiske juleoplevelse på pladsen og i det hele taget komme lige så godt fra start, som vi har forestillet os. Vi ønsker at starte op med et brag og give Cirkus Jul den bedst mulige start, man kan forstille sig, så det forhåbentligt kan bestå i mange år fremad.

Har du købt billet?

Har du købt billet til Cirkus Jul 2020 vil du modtage en mail fra Ticketmaster, hvor du bliver bedt om at vælge, hvad der skal ske med dine billetter. Du får følgende tre muligheder:  

1) Behold dine billetter til samme forestilling og samme pladser i 2021  

2) Donér billetprisen til Muskelsvindfonden 

3) Få refunderet dine billetter 

Du vil modtage mailen i løbet af næste uge. 

Selvom vi er utroligt kede af at måtte aflyse Cirkus Jul i 2020, så er én ting helt sikkert: Vi glæder os allerede til at se jer i juleteltet i 2021!