Grøn inviterer til fællessang på tværs af generationer, når tre af Danmarks mest erfarne pop og rock-ikoner for første gang samles på den grønne karavane. Sammen og hver for sig er de unikke. Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen har siden starten af 80’erne underholdt med en stribe af hits og legendariske koncerter, og i år kan publikum på Grøn opleve legenderne i trio-format.

Det bliver et brag af en fest, når Grøn til sommer får besøg af de tre karismatiske damer – Anne, Sanne og Lis – der har slået kræfterne sammen i en power-trio, der kan få selv de mest erfarne Grøn-publikummer til at tabe kæben af begejstring. Alle trioens medlemmer har hver især lavet hits i overflod, ligesom de alle tre har været med på Grøn lige siden 80’erne. Dog har de aldrig sammen spillet deres imponerende repertoire på en Grøn-scene før.

Vi glæder os sindsygt

Om at fejre sommeren i selskab med Grøn publikummet som trio siger de tre spændte damer:

– Vi glæder os sindssygt meget til at komme med på touren. Selvom vi har været med mange gange, har vi aldrig været der sammen, så vi glæder os helt vildt til at trykke den af, og vi lover, at der bliver gang i den – det er nemlig, det vi kan!

Trioen vil både spille Anne Linnet Band-numre såvel som hits fra Anne, Sanne og Lis´ egne perlerække af storhittende numre. Det bliver med andre ord en fest for både nye og trofaste fans af trioens musik, når de indtager scenen. Særligt glæder de sig også til at optræde for de hårdtarbejdende frivillige og det feststemte publikum:

– Vi ved godt, at Grøn ikke kan eksistere uden alle de frivillige – kræwet – og alle de publikummer, der rejser med karavanen – vi er taknemmelig for, at I er med, så vi kan føre os frem på scenen – det er altid en fest, og vi har giga-meget respekt for indsatsen!”

Man kan altså godt kridte danseskoene og glæde sig til at give den gas, når trioen til sommer fyrer op for et bagkatalog af rene hits, højt humør og masser af sjæl.

Programmet for Grøn 2019

De offentliggjorte musiknavne til Grøn 2019 er indtil videre hitmagerne, Scarlet Pleasure, dansk raps vidunderbarn, Kesi, DJ-veteranen, Kato, electrorockerne Carpark North, popsensationen Alphabeat og nu powerrock-trioen Sanne, Anne & Lis. I løbet af foråret offentliggøres navnene på de øvrige Grøn-acts. Følg med på www.groenkoncert.dk eller Grøns sociale medier.

Turplan for Grøn 2019
Grøn finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer.
Amager 18. juli
Kolding 19. juli
Aarhus  20. juli
Aalborg 21. juli
Esbjerg 25. juli,
Odense 26. juli
Næstved 27. juli
Valby 28. juli

Om Muskelsvindfonden

Muskelsvindfonden er skabt af mennesker med muskelsvind og arbejder for at styrke mennesker med muskelsvind og deres familier. Muskelsvindfonden arbejder for at skabe plads til forskelle, og for at alle mennesker skal kunne leve et aktivt liv som en del af samfundet. Derfor arbejder Muskelsvindfonden politisk for at skabe de bedst mulige rammer og vilkår for mennesker med handicap, ligesom de konstant gennem kommunikation, frivillighed og events forsøger at skubbe til fordomme.

Siden 1983 har Muskelsvindfonden stået bag koncertkaravanen Grøn. Sammen med Tuborg har Muskelsvindfonden skabt en tradition, som ikke blot skaber glæde, fælleskab og genererer overskud til foreningens arbejde, men som også skaber større synlighed om mennesker med handicap. På Grøn engagerer Muskelsvindfonden mere end 700 frivillige i et unikt fællesskab, hvor plads til forskelle er omdrejningspunktet.

Om Tuborg

Tuborg blev grundlagt i 1873, og er siden blevet det foretrukne ølmærke herhjemme. Tuborg gør både nemlig både noget ved danskerne og noget ved musikken.

Gennem tætte samarbejder med musikmiljøet og koncert- og festivalarrangører i hele landet, har Tuborg igennem fem årtier medvirket til at mennesker hvert år kan mødes til fællesskab, unikke musikoplevelser og iskolde pilsnere.

Tuborg er hele Danmarks bryggeri, og har været en del af danskernes liveoplevelser på Grøn Koncert siden starten i 1983.