Når Dizzy Mizz Lizzy til sommer træder ind på scenen til Grøn 2019, vil de blæse publikum bagover med deres hits. Det er bandets første optræden på Grøn nogensinde, og de glæder sig.

Selvom Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis dannede Dizzy Mizz Lizzy tilbage i 1988, tog det hele først rigtig fart, da bandet vandt DM i Rock i 1993. Det er 25 år siden, at de udgav debutpladen ’Dizzy Mizz Lizzy’, der blev den bedst sælgende danske rockplade nogensinde med 250.000 albums. Det var hits som ’Silverflame’, ’Love Is a Loser’s Game’, ’Glory’ og ’Waterline’, og de lagde ikke kun Danmark for deres fødder, mens slog også igennem i Japan.

Dizzy spiller hits på Grøn

Sidste år spillede bandet på Northside og fik virkelig gode anmeldelser for den koncert. Der lød blandt andet: “Dizzy Mizz Lizzy lukkede og slukkede fredagen på NorthSide med et brag af en fest, der både bød på nye og gamle sange”. De har gennem tiden spillet på Danmarks største festivaller og i år spiller de så på Grøn.

Forsanger Tim Christensen har som solokunstner optrådt på Grøn fem gange, og han kender derfor til koncertkaravanen, og han siger:

– På Grøn kommer vi til at spille alle de numre, vi ved, folk gerne vil høre, og måske afslører vi også et nyt nummer eller to. Publikum kan forvente, at det bliver fuld smadder fra vores side af. Der er mange andre gode navne på plakaten til Grøn 2019, og dem må vi helst ikke blegne i forhold til.

Grøn er folkeligt

Ifølge bandet repræsenterer programmet på Grøn 2019 både en folkelighed og en genkendelighed, ligesom det også er en perfekt anledning til at opdage ny musik, eller musik man ikke på forhånd troede, man kunne lide:

– På Grøn er der noget for alle. Og så er der måske også en mulighed for få en eye-opener for noget musik, man måske ikke var klar over, at man ville kunne lide.

Både gamle, nye og kommende fans kan under alle omstændigheder forberede sig på at blive blæst bagover, når Dizzy Mizz Lizzy bringer klassiske hits og fuld smadder med sig på scenen til Grøn 2019. og der kommer måske også et nyt nummer eller to.

Grøn 2019 – et program fyldt med god musik

Programmet til Grøn 2019 indeholder noget for enhver smag og en stærk blanding af både nye og erfarne navne.

Disse tæller bandet Scarlet Pleasure, dansk raps vidunderbarn Kesi, DJen Kato, bandet Carpark North,popgruppen Alphabeat, de nyere stjerner SAVEUS, rocklegenderne, Anne, Sanne & Lis og ikke mindst Dizzy Mizz Lizzy.

Turplan for Grøn 2019

Grøn finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby.