To unge fyre fra Fyn vil sammen arrangere en fest for en række efterskoler. Overskuddet fra festen donerer de til Muskelsvindfonden.

Jakob og Tobias - fyre med plads til forskelle
Jakob og Tobias – fyre med plads til forskelle

For to år siden gik Tobias Borgstrøm og Jakob Skelmose, begge 18 år, på Fåborgegnens Efterskole. Efterskolen er en skole for elever både med og uden handicap, og et sted hvor der skal være plads til alle.

I forbindelse med Muskelsvindfondens sommerlejr på efterskolen, blev Jakob spurgt af skolens leder, om ikke han kunne stå for et mobildiskotek for deltagerne, der var i alderen 11 til 14 år. Jakob sammensatte et musikprogram, som han ville til en hvilken som helst fest – og alle gav den gas! Bogstavelig talt!

”De kørte i cirkler og lavede hjulspin”, fortæller Jakob, ”og på et tidspunkt kom der en dreng hen til mig i en grøn ’off roader’ og sagde, at han ville være ligesom mig, når han blev stor. Der smeltede jeg sgu!”

Oplevelsen af plads til forskelle, vil de to fynboer gerne støtte op om. Derfor var de i dag i Muskelsvindfondens hovedkontor for at få inspiration fra Muskelsvindfondens indsamlingsafdeling til, hvordan man stabler den bedste fest på benene.

Vi siger tak på forhånd og er dybt beæret over de to ildsjæle!