Muskelsvindfonden og Tuborg melder alt udsolgt til Grøn i Odense i morgen. Med en udsolgt koncertdag er der lagt op til en ordentlig fest på koncertpladsen.

27.000 skal feste

Efter tre dages pause ruller Grøn-karavanen igen. Første stop er dagens koncert i Esbjerg, og i morgen kommer touren til Odense, hvor Muskelsvindfonden nu kan melde totalt udsolgt med 27.000 solgte billetter. Der blev også meldt udsolgt på både Tiøren i København, i Kolding, Aarhus og Aalborg, så i alt fem af ti koncertdage er nu meldt udsolgt.

– Anden del af årets Grøn er skudt i gang, og det er fantastisk at se, at vi også her har både vejret og publikum med os! Vi oplever i år et historisk højt forsalg til Grøn, og jeg glæder mig til at feste til den gode musik i morgen på en fyldt koncertplads i Odense, lyder det fra indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen.

Fem udsolgte koncertdage

Forsalget til Grøn 2018 har været historisk højt i år, og arrangørerne anbefaler, at man sikrer sig billet til de kommende koncerter i Næstved og Valby nu.

I Odense venter endnu en dag med strålende solskinsvejr og et stjernespækket line-up bestående af Lukas Graham, Aqua, Suspekt, D-A-D, Cisilia X Joey Moe og Phlake samt DJ’s Josefine Winding og Emma Acs og R&B/pop-prinsesserne Ericka Jane og Iris Gold.

Tourplan:
19/7 – Amager (udsolgt med 15.000 publikummer)
20/7 – Kolding (udsolgt med 18.000 publikummer)
21/7 – Aarhus (udsolgt med 35.000 publikummer)
22/7 – Aalborg (udsolgt med 21.000 publikummer)
26/7 – Esbjerg
27/7 – Odense (udsolgt med 27.000 publikummer)
28/7 – Næstved
29/7 – Valby