Mangler du den perfekte julegave til din ven, kæreste, makker eller mor? Så kan du lige nu få fat i to early bird-billetter til Grøn 2018 til favorabel pris.

Med early bird-billetter har du den perfekte gave til en du holder af. Vi har  lavet billetten, som et kort. alt du skal gøre er at printe billetten og vælge, hvilken billet du vil give. (Bemærk, at tilbuddet gælder kun i december).

Lukas Graham ekslusivt på Grøn

Lukas Graham spiller eksklusiv på Grøn 2018, og det bliver en fest:

– Jeg føler, at Grøn Koncert var der, hvor vi virkelig kom ud til den brede danske befolkning. Inden da kendte man os måske fra radioen, men på Grøn blev det en stor fællessangsfest tre år i træk. Det var et utroligt stort kompliment for os. Den energi, som vi fik af at spille Grøn Koncert, var noget, som vi kunne tage med til USA og ud i Europa, hvor vi har spillet turneer lige siden, fortæller Lukas Graham

Med sig har Lukas Graham hits som ”Ordinary Things”, ”Drunk in the Morning” og naturligvis det Grammy-nominerede megahit ”7 Years”, så mon ikke der er lagt op til endnu en stor fællessangsfest på Grøn  2018.

Artiklen fortsætter under billederne.

Vi samler på oplevelser mens vi samler ind

Grøn er Muskelsvindfondens største indsamlingsaktivitet, og overskuddet går direkte til vores arbejde for at forbedre levevilkårene for mennesker med muskelsvind. Du møder os ikke i døråbningen med en raslebøsse men på koncertpladsen, hvor en mangfoldig skare af frivillige byder dig velkommen i indgangen, ved baren og i madboderne.

Vi glæder os til at se dig!

Køb din billet her.