Muskelsvindfonden og Tuborg indgår samarbejde med LB forsikring om Grønnere Grøn

Igennem en donation fra LB Foreningen er LB Forsikring denne sommer med til at sikre, at stemningen fra en aflyst Grøn Koncert-række alligevel kommer ud til alle danskere i form af musik og fællesskab. For nu udvides Grønnere Grøn med ambitionen om at skabe Danmarkshistoriens største have- og folkefest med live musik.

Fællesskab er et nøgleord

I 38 år har Grøn Koncert været en fast sommertradition for venner og familie, der mødes til fællesskab, hygge og live-musik. I år har omstændighederne tvunget arrangørerne, Muskelsvindfonden og Tuborg, til at tænke i nye baner. Med LB Forsikring som ny officiel samarbejdspartner, og de eksisterende samarbejdspartnere TV2 og Nova, inviteres hele Danmark med til at afholde Grøn Koncert i deres egen have, på altanen, på kollegiet, i gården eller på båden. Det hele sker under overskriften Grønnere Grøn, der vil byde på et væld af store og små musikalske oplevelser i hele landet lørdag d. den 25. juli. Nu har endnu en samarbejdspartner meldt sig på banen, og det er LB Forsikring.

– Vi er glade for, at LB forsikring har meldt sig på banen. Grøn koncert har altid handlet om fællesskab og om at gøre en forskel. Vi hylder og fejrer med Grønnere Grøn fællesskabet når det er allerbedst, og mange bække små gør som bekendt en stor å. Vi er stolte over at byde LB med ombord på holdet, der står bag en af, hvis ikke den, største, musikalske gave til danskerne nogensinde, siger Simon Toftgaard Jespersen, formand for Muskelsvindfonden, der siden 1983 har arrangeret Grøn Koncert sammen med Tuborg.

Ny samarbejdspartner er med til at realisere drømmer

Grøn Grønnere erstatter ikke Grøn Koncert, men er i år en gave til danskerne fra arrangørerne bag Grøn Koncert. Det er en perlerække af danske musikere, der lørdag 25. juli holder koncerter hjemme i private hjem over hele landet, og hvor flere af disse koncerter transmitteres og dækkes af Nova samt af TV 2, TV2.DK og TV 2 Regionerne, og lørdag aften transmitterer TV2 et tre timers afslutningsshow live. For Muskelsvindfonden og Tuborg medvirker samarbejdet med LB Forsikring til, at drømmen om at skabe Danmarks største musikalske havefest i 2020 kan realiseres.

– Vores ejere er medlemmerne i LB Foreningen, og med deres donation sætter vi en streg under, at en helt afgørende del af LB Forsikrings dna handler om fællesskab. Sådan har det været, siden vi blev stiftet i 1880, men i år er fællesskabet i hele Danmark og blandt vores 400.000 medlemmer blevet testet på en måde, vi aldrig har prøvet før. I samarbejde med Muskelsvindfonden, Tuborg, TV2 og Nova er vi enormt glade for at kunne medvirke til en stor og velfortjent hyldest til det fællesskab, der er blevet udvist ved at holde afstand under Covid19. Samtidig med vi bidrager til, at danskerne igen kan samles om en god oplevelse i de nære fællesskaber, der er så vigtige for sammenhængskraften og livsglæden i samfundet, siger Anne Mette Toftegaard, direktør for LB Forsikring.

Snart løftes sløret for de første navne på plakaten til Grønnere Grøn, og frem til den 25. juli lanceres en lang række musikalske initiativer.

 

Hvad er Grønnere Grøn?

Det ny initiatov præsenteres af Muskelsvindfonden og Tuborg i samarbejde med TV 2, NOVA og LB Forsikring. Grønnere Grøn finder sted lørdag den 25. juli. På NOVA kan du i løbet af dagen lytte til artist-snakke, god dansk musik og få Grønnere Grøn stemningen hjem i radioen. Om aftenen kl. 20.00 sender TV 2 og TV 2 PLAY live fra koncerterne med et storslået show med Anders Breinholt som vært. I ugerne op til Grønnere Grøn kan du ansøge om at blive vært for en live-koncert hjemme i din have, på din altan, i carporten eller på husbåden. Læs mere på grønkoncert.dk.

Hvem er Muskelsvindfonden?

Muskelsvindfonden er en forening, et fællesskab og en bevægelse, der arbejder for et samfund, hvor der ikke bare er plads til alle men også plads til forskelle.. Vi er skabt af og for mennesker med muskelsvind, men vi er også en samling fantastiske pårørende, passionerede medarbejdere, engagerede samarbejdspartnere og mere end 1.000 frivillige, der er med til at sætte verden i bevægelse. Og vi er Grøn, Cirkus Summarum, et rehabiliteringshospital og et ferie- og konferencecenter.