Nu kan du ansøge om at få Phlake, Carpark North eller en anden grøn artist til at spille koncert hjemme hos dig den 25. juli 2020.

Grøn Koncert er aflyst, men Muskelsvindfonden og Tuborg har tænkt nyt og tilbyder nu danskerne at holde koncerter hjemme hos dem selv. Artisterne kommer nemlig hjem til otte danske hjem og giver unikke koncerter den 25. juli 2020 til Grønnere Grøn. NOVA sender liveradio hele dagen, og om aftenen står Anders Breinholt i spidsen for et stort show, der sendes live på TV 2 og TV 2 PLAY.

Og lige nu kan du ansøge om at blive en af de otte heldige, der lægger hjem til koncerterne på Grønnere Grøn.

Søg her på Grønnere Grøns hjemmeside

Sådan søger du om at blive vært

Hvis du kunne tænke dig at blive blandt værterne for koncerterne med f.eks. Scarlet Pleasure, Hjalmer, Medina, Phlake, Carpark North, Mads Langer, Clara og TopGunn – i din have eller i gården – kan du deltage i castingen ved at indsende en ansøgning på GrønnereGrøn.dk.

Det gælder om at fortælle, hvorfor du synes, at lige præcis du kunne være en fantastisk koncertvært. Er du blandt de heldige udvalgte i castingen, får du besøg af Muskelsvindfondens berømte frivillige – crewet – , der monterer scene, lys og en bar med alt godt fra Tuborg.

Fest – også for dem, der ikke bliver valgt

Er du ikke blandt de heldige udvalgte, kan du stadig være med til festen. NOVA sender liveradio med Grønnere Grøn-stemning og musik hele dagen. Om aftenen kulminerer det hele ved et stort show med bl.a. Dizzy Mizz Lizzy, der sendes live på TV 2 og TV 2 PLAY med Anders Breinholt ved roret.

Grønnere Grøn præsenteres af Muskelsvindfonden og Tuborg i samarbejde med TV 2, NOVA og LB Forsikring. Udover de allerede offentliggjorte artister vil der komme mange flere til inden den 25. juli 2020.

Følg med og søg om en fest på GrønnereGrøn.dk.

Læs også pressemeddelelsen om Grønnere Grøn