Et af de største navne inden for dansk hiphop slutter sig nu til Grøn 2019. Til sommer tager rapperen Kesi sin hårdtslående musik fra hjertet af Nørrebro med til Grøn, hvor han for første gang skal være med til at sætte skub under den helt særlige Grøn-ånd.

Oliver Kesi har, under navnet Kesi, sat sit tydelige præg på dansk hip-hop siden 2011, da han, med hittet ”Søvnløs”, uden advarsel bragede ind på den danske hip-hop scene. Siden debuten er det blevet til en kontrakt med Universal, samarbejder med kollegerne Ataf og Orgi-E samt sin helt egen dokumentar-serie på DR. Herudover er hitmagerens stribe af ørehængere blevet afspillet over 65 millioner gange på streamingtjenesterne, hvilket har cementeret Kesis status som hiphopstjerne.

Nu er turen så kommet til Grøn, hvor den populære herre i år vil indtage det danske sommerland med lige dele gang-i-den og fællesskab. Og måske endda med nye numre i tasken. Kesi fortæller:
”På Grøn bliver det en fed blanding af nye sange og gamle sange- måske nogle helt nye sange, så publikum kan forvente sig en sindssyg fed fest med en masse energi, hvor man kan slippe sig fri sammen med mig.”

Kesi og Grøn – et godt makkerpar

Om sit makkerskab med Grøn siger Kesi:
”Noget af dét, jeg har til fælles med Grøn, er for det første, at vi begge to godt kan lide at samle mange mennesker rundt om os og for det andet, at vi begge to godt kan lide en god fest. Så jeg er sikker på, at vi nok skal blive et godt makkerpar”.

Kesi glæder sig også til at blive en del af et Grøn-program, der i vanlig Grøn-stil dækker et bredt spektrum af bands og genrer:
”Grøn er en fest, der gør en forskel, fordi der er plads til alle, og den samler en masse mennesker, der normalt ikke ville være til de samme koncerter. Det bliver fedt med så bredt et line-up af forskellige fede kunstnere, der kommer og spiller.”

Turplan for Grøn 2019

Grøn finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby.
Grøn – programmet for 2019 er endnu ikke offentliggjort. Navne på årets artister offentliggøres løbende dette forår. Følg med på www.groenkoncert.dk eller Grøns sociale medier.