Event Safety er Muskelsvindfondens sikkerhedsafdeling. Afdelingen står bl.a. for vagtberedskab og præ-hospital på Muskelsvindfondens arrangementer, fx Grøn Koncert, men samarbejder også med andre eventarrangører om at skabe et sikkert og trygt beredskab. Lørdag var en særdeles travl dag for Event Safety med seks forskellige arrangementer:

  • Hedensted Kommunes fejring af motorvejsåbningen mellem Tørring og Vejle. Arrangementet indeholdt et motionsløb, et cykelløb, en folkefest på asfalt og en koncert med DR’s RadioUnderholdningsOrkester sammen med Outlandish. Event Safety leverede sikkerhedsplanlægning, sikkerhedsledelse under afvikling og ni Event Vagter til forskellige servicefunktioner.
  • Nephews koncert i Aalborgs Gigantium, hvor tyve Event Vagter og seks førstehjælpere fra den præhospitale afdeling leverede sikkerheden.
  • Eftersluk – årets fest for Muskelsvindfondens frivillige. Her bestod beredskabet af fire førstehjælpere og to brandvagter.
  • Peter Gabriel koncert i Boxen i Herning. Her var fire førstehjælpere i beredskab, mens knap 7.000 gæster blev underholdt
  • Åbningen af Majestetic Mærsk – verdens største containerskib – på Langelinje i København. Her var der oprettet to beredskaber hele sidste uge incl. weekenden. Beredskabet bestod af førstehjælpsassistenter, behandlere og narkoselæger – både på kajen og på skibet.
  • Foruden alt ovenstående afsluttede det første af to hold Advanced First Responders deres uddannelse. Holdene skal arbejde på byggepladsen ved Shell Raffinaderiet i Fredericia, mens det er under ombygning.

Læs mere om Event Safety