Er du en af dem, som er bedre inden for virtuelle kridtstreger i FIFA ’18 fremfor den fysiske bane, så er Muskelsvindfondens nye tiltag sandsynligvis noget for dig.

Du er garanteret allerede stødt på det en masse steder, men E-sport og gaming er i sandhed på vej frem og tiltrækker publikum og massive pengepræmier rundt om i verden. I Muskelsvindfondens medlemsafdeling er det også noget, man har lagt mærke til.

“Et joystick kan være med til at udviske kravene til fysik, som vi kender dem fra virkelighedens sport og konkurrencer, og derfor er gaming interessant for en handicaporganisation som os. Vi ved, at gaming allerede er udbredt blandt særligt vores yngre medlemmer, og derfor vil vi også gerne prøve det af som en regulær medlemsaktivitet,” forklarer medlemskonsulent Jens Spanfelt.

I første sker det i forbindelse med en stor FIFA-turnering, som kommer til at foregå søndag d. 4 marts på Muskelsvindfonden i Aarhus fra 13-17.

“Mange af vores yngre medlemmer glade for at spille FIFA, og derfor har vi hyret nogle professionelle udefra til at stable en fed turnering på benene, hvor der skal kæmpes om den eftertragtede titel som foreningens bedste FIFA-spillere. Vi glæder os allerede,” fortæller Jens Spanfelt.

Information om turneringen
Der er tale om en to mod to turnering på Playstation 4, hvor man enten kan stille op sammen med fx en ven hjemmefra eller hjælper, men man kan også bare møde op og komme på hold med en af de andre. Turneringen har plads til 16 hold og altså 32 spillere i alt.

Tidspunkt
Turneringen foregår søndag d. 4 marts på Muskelsvindfonden på Kongsvang Alle 23 i Aarhus i tidsrummet 13-17. Første kamp fløjtes i gang ca. kl. 13.30

Målgruppe
Alle medlemmer af Muskelsvindfonden må i princippet være med, men unge i alderen 10-19 år har fortrinsret, såfremt vi skulle melde udsolgt. Vi finder brætspillene frem også, så vi kan skabe en hyggelig stemning mellem kampene og for eventuelle familiemedlemmer/heppere

Pris
Det koster 100 kr. pr. deltager i turneringen inkl. sandwich og en sodavand. Familie, venner eller andre heppere er også velkomne for 25 kr. inkl. sandwich/vand. Hjælpere gratis.

Kontaktoplysninger
Har I spørgsmål eller ønsker at vide mere, så skal I endelig kontakte Simon Toftgaard på 20 76 77 63 eller sije@muskelsvindfonden.dk

Tilmelding

I melder deltagere og eventuelle heppere til via dette link, og det er efter princippet om først til mølle.