Mange har alt for travlt med at stræbe efter det perfekte. Eller i hvert fald at fremstille sig selv som perfekte. Derfor har Muskelsvindfonden lanceret begrebet ”Pærfekt’, som er et opgør med idealet om det perfekte. Men vi kan ikke gøre det alene. Derfor udlodder vi nu en Pærfekt-pris på 10.000 kr. til en person eller et projekt, som gør verden mere pærfekt.

Plads til forskelle-prisen er steget, og pærfekt-prisen introduceres

Pærfekt-prisen er en ud af to Plads til forskelle-priser. Og der er nu åbent for, at du kan indstille projekter til begge priser, nemlig Plads til forskelle-prisen og, som noget nyt, pærfekt-prisenSommerens indsamling til priserne, som Carpark North, VRS, Nova og Grøn har stået for, er gået over al forventning. I 2019 er der indsamlet 160.000 kr, hvorfor vi nu kan uddele 150.000 kroner til Plads til forskelle-prisen. Det er 50 procent mere end tidligere år. Samtidig uddeler vi en ekstra pris, som vi kalder Pærfekt-prisen på 10.000 kr. Pengene til priserne er samlet ind via salget af en T-shirt designet af Carpark North og VRS, gæsternes pantdonationer under Grøn Koncert samt gæsternes donationer i forbindelse med deres billetkøb til Grøn. 

Plads til forskelle-prisen er et økonomisk bidrag, der gives til et konkret projekt, indsats, initiativ eller kampagne, som arbejder for at styrke mangfoldigheden i det danske samfund. Både enkeltpersoner og non-profit organisationer og – foreninger kan indstilles til at modtage Plads til forskelle-prisen. Det kan for eksempel være et projekt eller initiativ med en mangfoldighedsdagsorden inden for diskrimination af grupper og individer på baggrund af for eksempel køn, hudfarve eller seksuel orientering, eller tilgængelighed for mennesker med et fysisk eller psykisk handicap. Læs mere om Plads til forskelle-prisen HER.

Pærfekt-prisen sætter fokus på det uperfekte 

Sociale medier gløder af billeder med perfekte kroppe, perfekt mad, perfekte børn, perfekte boliger. Det perfekte liv. I virkeligheden kan de fleste af os slet ikke genkende glansbilledet. Ingen er kun smukke, lykkelige og lever snorlige liv. Ingen er perfekte, alle har ”fejl” . Muskelsvindfonden opfordrer til at stige af det perfekte helvede og indfører ordet ”Pærfekt”. Pærfekt er et opgør, et oprør, mod idealet om det perfekte. En norm, som ingen af os kan eller har lyst til at leve op til. Pærfekt er en opfordring til at lægge Instagram-filtrene fra sig, sænke skuldrene og acceptere, at vi selv og livet er fejlbarligtI Muskelsvindfonden har vi en ambition om at gøre verden mere Pærfekt, men vi kan ikke gøre det alene. Det er en holdindsats. Derfor udlodder vi 10.000 kr. til dig eller jer, som har en ide, har taget et initiativ eller arbejder med et projekt, som arbejder i Pærfekts ånd. 

Pærfekt-prisen gives til projekter, initiativer eller kampagner, der sætter pærfekthedskulturen på dagsordenen, giver det pærfekte flyvehøjde eller udlever kernen af det at være pærfekt.

Formålet med Pærfekt-prisen er:
• At skabe dialog, debat og synlighed omkring det at være upærfekt.
• At opfordre alle til at sænke skuldrene og acceptere, at vi selv og livet er fejlbarligt.
• At være med til at skabe en verden, der er mere Pærfekt!

Du kan indstille personer eller projekter til Plads til forskelle-priserne HER.

Deadline for indstilling er den 6. oktober.
Læs mere om pærfekt på pærfekt.dk 
Læs mere om, hvordan du indstiller et projekt til Pærfekt-prisen HER.