Grøn Koncert er i dag klar med første navn på årets program. Der er lagt op til en fest af kaliber, når Scarlet Pleasure gentager succesen fra 2017 og tager deres helt særlige blanding af 80’er pop og R&B med til Grøn Koncert 2019.

De tre drenge fra Scarlet Pleasure har siden debutalbummet ´Youth Is Wasted on the Young´ sat fut under festen med deres smittende popmusik, og i 2019 lægger de igen vejen forbi Grøn Koncert. Gruppen har bl.a. stor-hittet herhjemme med numre som ´Limbo´, ´Good together´, Windy´og ´Deja vu´, samt vundet et hav priser for deres helt særlige lyd og stil, der blander alt fra jamaicanske rytmer til 80’er pop.

Scarlet Pleasure var ambassadører i 2017

Gruppens første møde med Grøn var da også noget ganske særligt, da de udover en fantastisk koncert også påtog sig titlen som årets Plads til Forskelle-ambassadører. Det er altså et band, der har bidraget til Grøn-ånden med både musik og fokus på Grøns arbejde med at skabe mangfoldighed og opmærksomhed omkring dem, der rækker ud over sig selv og gør en forskel for andre.

Derfor er det også et særdeles spændt band, der glæder sig til gensynet med Grøn:

– Vi glæder os helt vildt til at spille på Grøn i 2019. Vi har meget stærke minder om vores debut på Grøn i 2017, og det bliver helt specielt at vende tilbage. Det er en intens følelse af symbiose, at rejse landet rundt i en karavane med andre bands og alle de frivillige – og så glæder vi os til at spille nye sange for publikum!

Bandet lover en fest

Gruppen har da også allerede lagt an til en sommer hvor de uddeler masser af kærlighed og plads til både de intime øjeblikke og den helt store fest.

De fortæller:
– Publikum kan som altid, når Scarlet Pleasure spiller koncert forvente sig en glad og inviterende koncert – der bliver ikke noget med at kigge ned i gulvet – vi kommer udover scenekanten til publikum og skaber fest og glæde, hvor du både kan zone ud og feste igennem. Det bliver sexet.

Se Ekstra Bladets omtale (Bemærk artiklen åbner i nyt faneblad)

Turplan for Grøn Koncert 2019

Grøn Koncert finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby.
Grøn Koncert- programmet for 2019 er endnu ikke offentliggjort. Navne på årets artister offentliggøres løbende dette forår. Følg med på www.groenkoncert.dk eller Grøns sociale medier.