Vores medlemmer har stillet Thomas Buttenschøn nogle spørgsmål, som er eksempler på, hvad de oplever at blive spurgt om af vildt fremmede mennesker. Spørgsmål, som nok de færreste ville stille, hvis de selv skulle svare.

Hvad gør du, når du skal danse?

Jeg forsøger, så vidt det er muligt, at ligne John Travolta. – Jeg ved, det kan være svært umildbart at se, men han og jeg har ca. det samme hoftemål. Og det hele ligger i hofterne.

Hvordan kan dine sko være så pæne?

Jeg har et mærkeligt hår. Og jeg tror, det hele handler om blandingsforholdet mellem sko og hår. Hvis jeg havde grimme sko på og mærkeligt hår, så ville det hele rode for meget, så dérfor gør jeg en dyd ud af at have pæne sko på.

Undskyld, men kan du heller ikke sove?

Ssssshhhhhhh… Jeg var lige ved at falde hen. Men det skyldes nok mest, at det spørgsmål, du lige stillede mig, kedede mig så uendelig meget, at jeg nok bliver nødt til at gå ind og lægge mig om lidt.

Kan du godt tale og bruge hjernen?

Ja. Bare ja. Du skal ikke spørge om noget “men”. Svaret er ja.

Må du godt drikke alkohol?

Jeg er voksen. Jeg må drikke præcis så meget, jeg vil, og hvornår jeg vil. Det er bare sådan, at jeg ikke har den største alkoholtrang, så det er begrænset, hvor meget jeg egentlig drikker.

Hvis du skulle ændre én ting i hele verden, hvad skulle det så være?

Så ville jeg fjerne alle verdens alvorlige sygdomme. Det lyder måske lidt naivt, men hvis jeg skal svare helt ærligt, så ville jeg med min egen baggrund i bagagen fjerne alle alvorlige sygdomme.
Jeg kan ikke lige på stående fod overskue konsekvenserne af det, men det er altså mit svar.

Hvad ville du ønske, at du kunne?

Trylle. Jeg vil mega gerne trylle.

Hvad skal du lave i den næste måned?

Jeg skal arbejde en hel masse. Vi er ved at lave et nyt TV-program til Ramasjang, og jeg er dommer på ”Danmark Har Talent”.

 

Thomas Buttenschøn
Sanger og sangskriver – var i sommeren 2017 for første gang med som optrædende kunstner i Cirkus Summarum.