Foto: Søren Weile

Sandie Westh svarer på spørgsmål fra vores medlemmer. Spørgsmål, som medlemmerne oplever at blive spurgt om af vildt fremmede mennesker.

Kan du selv frisere dig?

Ja! Om end jeg skal gøre det kl. 5.30 om morgenen, så går det faktisk ret fint. Det eneste baksede er, at mit hår filtrer ret hurtigt sammen, hvilket et modeblad nok vil fortælle mig er, fordi jeg ikke bruger en dyr nok shampoo.

Hvad gør du, når du skal på toilettet?

Tak for interessen! Hvis jeg er hjemme, så låser jeg ikke døren. Der sætter jeg mig ligesom bare. Hvis jeg er på arbejde eller ude offentligt, så tjekker jeg altid to gange, om der er låst. Jeg har engang siddet på tønden, mens en sagesløs ældre kvinde flåede døren op. Den situation er der ingen, der magter igen.

Hvordan spiser du?

Jeg har et lavt stofskifte, så jeg spiser mange små måltider i løbet af dagen for at holde det i gang hele tiden. Derudover så er jeg glad for kniv og gaffel. Det synes jeg fungerer rigtig fint.

Kan sådan en som dig få en kæreste?

Ja, det kan jeg godt. Det er faktisk gået super duper indtil videre.

Kan du få børn?

Det håber jeg da! Men ikke lige nu. Det er jeg simpelthen for glad for at sove i weekenderne til.

Hvis du skulle ændre én ting i verden, hvad skulle det så være?

Det her er muligvis det mest klassiske svar nogensinde givet af nogen, men hvis jeg kunne ændre én ting i verden, så skulle det være at udrydde fattigdom. Ingen børn fortjener at gå sultne i seng.

Hvad ville du ønske, at du kunne?

Jeg ville ønske, at jeg kunne finde ud af at stå høje steder og kigge ned, men jeg har så galopperende højdeskræk, at den som regel styrer mig 100%.

Hvem er din rollemodel?

Det kommer til at lyde cheesy, men der er to, og det er mine forældre. Vi mistede min storesøster for 11 år siden, og at se, hvordan de to mennesker har formået at leve videre efter det, det imponerer mig hver dag. De er de sejeste mennesker, jeg kender, og jeg elsker dem overalt på jorden.

 

Sandie Westh
Radiovært på DR, blogger i Politiken m.m.