Vores medlemmer har stillet Simon Jul Jørgensen nogle spørgsmål, som er eksempler på, hvad de oplever at blive spurgt om af vildt fremmede mennesker. Spørgsmål, som nok de færreste ville stille, hvis de selv skulle svare.

Simon Jul Jørgensen Foto: Olafur Steinar Gestsson / Scanpix

Kan sådan en som dig få en kæreste?

Tjae.. vi kan i hvert fald takke pænt nej, bare spørg din mor og søster

 

Hvorfor har du sådan en tyk mave?

Det er, fordi jeg har sat i banken til en kæmpe stor prut, og så er jeg småfed i forvejen… ja, jeg elsker kotelletter i fad.. med ekstra cocktailpølser

 

Hvordan handler du ind?

Jeg plejer at gå i et supermarkedet ..er det HELT ved siden af?

 

Hvor er det bare flot, at du kommer ud. Gør du det tit?

Sjovt nok, jeg tænkte NØJAGTIGT det samme om dig

 

Du kan da ikke få børn, vel?
“Jo jo, adoptivbørn kan sagtens få børn

 

 

 

Hvis du skulle ændre én ting i hele verden, hvad skulle det så være?

Når man stiller spørgsmålet, så stiller man lidt folk i samme situation som: Hvis du skulle redde to folk, du elsker, hvem skulle det så være?  .. Det er simpelthen et fucked up spørgsmål!!  … Og hvis man så oven i hatten tror på, at man ENE person skal ændre noget som helst i verden , så vil jeg vove at påstå, at man skulle have lagt heroinsprøjten på hylden sidste uge.  JEG skal ikke ændre noget alene, men hvis jeg sammen med en masse andre kan blive mere nøjsomme forbrugere, så tror jeg på, at vi sammen kan ændre noget.

Hvad ville du ønske, at du kunne?

Ophæve ALLE rygeforbud

Hvad skal du lave i den næste måned?

Den næste måneds tid skal jeg lave radio, være i slagterbutikken SpisMinGris, have malet og sat klinker op i køkkenet på min gård, jeg skal på tour med Suspekt og sidst, men ikke mindst skal jeg afslutte ombygning i min egen lejlighed.. så der er i virkeligheden nok at se til..haha.

 

Simon Jul Jørgensen
Komiker, skuespiller, musiker – har tidligere været konferencier på Grøn Koncert. Lige nu radiovært på satireprogrammet Bæltestedet på Radio24syv.