Venner for livet, nye event, sved på panden, fest, hygge, bål og meget mere

Er du mellem 15 og 17 år, skal du da med til årets summercamp i uge 27.

Her får du en forsmag på ugens program spækket med sjove oplevelser

Søndag

Er store “check ind og sig hej til hinanden”-dag. Du finder dit værelse, møder de andre deltagere, og så er der aftensmad og hygge.

Mandag

Står i keramikkens tegn. Så du kan roligt slippe kreativiteten løs. Vi skal nemlig lave lysestager. Om eftermiddagen kan du vælge at fortsætte med keramikken, eller er du mere til gaming, kan du vælge E-sport som aktivitet.

Om aftenen er der casinoaften – både for store og små spillefugle – uden risiko for at spille opsparingen væk.

Tirsdag

Er der luftfart på programmet. Vi skal nemlig flyve med droner, og du kan blive den sejeste dronemester.

Om eftermiddagen er der optur, når coach Henrik Leth holder oplægget “Se, hvad jeg kan!”. Senere slutter han dagen af under overskriften “Sammen er vi stærkere.”

 

Onsdag

Er det tid til at komme i festivalstemning og forberede tur til Roskilde Festival dagen efter.

Om aftenen er der quiz. Og du kan vinde fede præmier, hvis du er den skarpeste kniv i skuffen

Torsdag

“Hvad så Roskilde, er i der”, råber vi og tager af sted til festivalen. Vi spiser frokost på Slagteriskolen i Roskilde, hvor vi blandt andet skal holde oplæg for Muskelsvindfondens frivillige. Herefter er det valgfrit, om du vil med videre til festivalpladsen, eller du hellere vil tilbage til en rolig eftermiddag på Musholm.

For festivalgruppen er der aftensmad i Muskelsvindfondens madbod Dås’n på Roskilde, og efter mere festivalstemning er det “tak for i år Roskilde” og hjem i seng.

Fredag

Trænger din kørestol til at blive shinet lidt op? Så er fredag din dag! Der er det nemlig tid til ‘pimp my ride’. Hvis du ikke har en kørestol, der skal pimpes, så kan du jo lige pimpe dig selv. Alle bliver de smukkeste på Musholm.

Og det passer perfekt med, at der skal holdes et brag af en fest om aftenen. Og den får ikke får lidt med festmiddag, blink, glimmer og glitter.

Lørdag

Er det tid til at pakke din bagage, men også alle de fantastiske oplevelser vi har haft sammen i ugens løb. Vi siger farvel og på gensyn til alle vores nye venner og tager hjem med smil på læben, mens vi glæder os til Summercamp 2021.

Hvor og hvornår?

Muskelsvindfondens summercamp afholdes på Musholm Ferie – Sport – Konference fra den 28. juni kl. 16.00 til den 4. juli kl. 12.00.

Det endelige program kommer i starten af 2020 – følg med herinde.

Der er deadline d. 1. marts 2020

Kontakt os

Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte medlemskonsulent Rikke Kaalund på rika@muskelsvindfonden.dk eller 22 65 24 59.

Vi glæder os til at se dig!

TILMELD DIG HER