Venner for livet, nye event, sved på panden, fest, hygge, bål og meget mere

Er du mellem 10 og 14 år, skal du da med til årets summercamp på Musholm i uge 27.

Her får du en forsmag på ugens program spækket med sjove oplevelser

Søndag

Er store “check ind og sig hej til hinanden”-dag. Du finder dit værelse, møder de andre deltagere, og så er der aftensmad og hygge.

Mandag

Står i keramikkens tegn. Så du kan roligt slippe kreativiteten løs. Vi skal nemlig lave lysestager. Om eftermiddagen kan du fortsætte med keramikken, eller hvis du er mere til gaming, kan du vælge E-sport som aktivitet.

Om aftenen er der casinoaften – både for store og små spillefugle – uden risiko for at spille opsparingen væk.

Tirsdag

Starter med en rigtig optur, når coach Henrik Leth holder oplægget “Se, hvad jeg kan!” Senere slutter han dagen af under overskriften “Sammen er vi stærkere.”

Ind i mellem er der luftfart på programmet. Vi skal nemlig flyve med droner, og du kan blive den sejeste dronemester.

Onsdag

Gælder det om at tænke skarpt, for der skal vi i escape room og finde nøglen til Korsørskatten.

Og så er der også tid til, at du selv sammen med dine nye venner er med til at bestemme dagens aktiviteter.

Om aftenen er der quiz. Du kan vinde fede præmier, hvis du har lys nok i pæren. Men du er jo nok i træning efter escape room tidligere på dagen.

Torsdag

Bliver det kriminelt. Dagen starter med en jagt på den berygtede Korsørsvindler. Han er snu, så det kommer til at kræve et skarpt efterforskningshold. Når han forhåbentlig er fanget, vil politiets indsatsstyrke tjekke efterforskningsholdets indsats igennem og måske give nogle seje polititricks.

Om aftenen er der bålaften og hygge med stjernedrys.

Fredag

Trænger din kørestol til at blive shinet lidt op? Så er fredag din dag! Der er det nemlig tid til ‘pimp my ride’. Hvis du ikke har en kørestol, der skal pimpes, så kan du jo lige pimpe dig selv. Alle bliver de smukkeste på Musholm.

Og det passer perfekt med, at der skal holdes et brag af en fest om aftenen, som alle hjælper med til. Og den får ikke får lidt med festmiddag, blink, glimmer og glitter.

Lørdag

Er det tid til at pakke din bagage, men også alle de fantastiske oplevelser vi har haft sammen i ugens løb. Vi siger farvel og på gensyn til alle vores nye venner og tager hjem med smil på læben, mens vi glæder os til Summercamp 2021.

Hvor og hvornår?

Muskelsvindfondens summercamp afholdes på Musholm Ferie – Sport – Konference fra den 28. juni kl. 16.00 til den 4. juli kl. 12.00.

Det endelige program kommer i starten af 2020 – følg med herinde.

Der er deadline for tilmelding d. 1. marts 2020

Kontakt os

Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte medlemskonsulent Rikke Kaalund på rika@muskelsvindfonden.dk eller 22 65 24 59.

Vi glæder os til at se dig!

 

TILMELD DIG HER