Fra en mand
og en cigarkasse...

...til en festlig handicaporganisation.
Læs historien om Muskelsvindfondens første 50 år i vores Jubilæumsbog eller klik dig ind på udvalgte kapitler her på siden.

Læs hele Jubilæumsbogen online her

Forord

Læs om vores stifter Evald Krog samt forord af tidl. Statsminister Poul Nyrup Rasmussen, rapperen Emil Simonsen og tv vært Sara Bro.

Læs bogens intro og forord

Portrætter

Læs tre medrivende og ærlige portrætter om at have været en del af Muskelsvindfonden - og hvordan Muskelsvindfonden er blevet en del af dem

Læs portrætter

Vores indsamlingsevents

Grøn Koncert, Cirkus Summarum, Cirkus Jul og Event Safety er alle født ud fra en tanke om at skabe gode oplevelser, mens vi samlede ind

Læs historien bag her

Musholm

Læs historien om Musholm som blev - og stadig er - et af verdens mest tilgængelige feriecentre med plads til at forskelligheder.

Læs historien bag Musholm

Rehabiliteringscenter
for Muskelsvind

Læs hvordan Muskelsvindfonden fik kæmpet for behandling af mennesker med muskelsvind. Der var ingen behandling før Muskelsvindfonden begyndte et landsdækkende vejlednings- og behandlingscenter, RCFM.

Læs RCFM's historie

Frivillige

Når vi samler danskerne til oplevelser, samler vi også tusindvis af mennesker bag kulisserne. Læs hvordan frivilligheden begyndte

Læs portætter og historie om vores frivillige

Fremtiden

Det er altid svært at se ind i krystalkuglen, men vi har alligevel givet det et skud.

Se ind i fremtiden med os

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk