Vi tror på, at vi alle må gøre vores for at skabe den verden, vi ønsker os. Vi har ikke for vane at stille os op med hatten i hånden, men vi giver noget igen for det, vi får. 

Her kan du støtte kernen i Muskelsvindfondens arbejde: Vores kampagneaktiviteter for at nedbryde fordomme om mennesker med handicap, vores mange aktiviteter og fællesskaber for mennesker med muskelsvind og deres familier og ikke mindst vores politiske indsatser, der er med til at forbedre levevilkårene for mennesker med muskelsvind og andre funktionsnedsættelser. 

Dit bidrag gør en forskel. Tusind tak. 

Støt os på flere måder

Hvad går pengene til?

Her kan du læse, hvad pengene går til, og hvad vi gerne vil give dig igen for det, du giver os

Læs mere

Bliv frivillig

Støt os ved at blive frivillig i Muskelsvindfonden og være med til at skabe alt det, der gør en forskel for mennesker med muskelsvind og ALS.

Læs om vores frivillige

Bliv partner

Du kan støtte Muskelsvindfonden ved at danne partnerskab med os. Vi vil altid gerne samarbejde med virksomheder og organisationer, der også kæmper for plads til forskelle, og som gerne vil gøre en forskel for mennesker med muskelsvind og ALS og deres pårørende.

Læs mere om partnerskaber

Hvordan fungerer det med skattefradrag?

Som humanitær forening, godkendt efter ligningslovens § 8A, betaler Muskelsvindfonden ikke skat af bidrag og arv. Du kan derfor få skattefradrag for bidrag op til 17.000 kr. i 2021.

Ønsker du at benytte dig af fradragsretten, skal vi have dit navn, CPR-nummer og adresse. Husk derfor at opgive disse informationer, når du laver en donation via vores hjemmeside.

Alle bidrag i løbet af et kalenderår tæller med, også hvis de er givet til forskellige foreninger. Foreningerne skal dog være godkendt efter §8A.

Beløbet vil stå på selvangivelsen under ‘Ligningsmæssige fradrag – Gaver til foreninger mv. Du skal stadig selv kunne fremlægge kvitteringer for beløbet. Medlemskontingenter, køb af informationsmateriale osv. kan ikke trækkes fra. Læs mere på SKAT’s hjemmeside her

Du kan kontakte økonomichef Mette Carlsen herunder.

Kontakt vores økonomichef