Dit bidrag gør en forskel for mennesker med muskelvind❤️

Giv et bidrag


Giv dit her

Andre måder at bidrage på:

Hvordan fungerer det med skattefradrag?

Som humanitær forening, godkendt efter ligningslovens § 8A, betaler Muskelsvindfonden ikke skat af bidrag og arv. Du kan derfor få skattefradrag for bidrag op til kr. 17.700,- i 2023 (18.300 kr. i 2024).

Ønsker du at benytte dig af fradragsretten, skal du oplyse dit cpr-nummer. Husk derfor at opgive dette, når du gennemfører en donation via vores hjemmeside.

Alle bidrag i løbet af et kalenderår tæller med, også hvis de er givet til forskellige foreninger. Foreningerne skal dog være godkendt efter §8A.

Beløbet vil stå på selvangivelsen under ‘Ligningsmæssige fradrag – Gaver til foreninger mv. Du skal stadig selv kunne fremlægge kvitteringer for beløbet. Medlemskontingenter, køb af informationsmateriale osv. kan ikke trækkes fra. Læs mere på SKAT’s hjemmeside her

Du kan kontakte økonomichef Mette Carlsen herunder.

Kontakt vores økonomichef

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk