Presse

Siden 1971 er vi gået på barrikaderne, og vi har revet barrikader ned. Med debat, kommunikation og klare holdninger. Vi skubber til forhindringer og forandrer det, der ikke fungerer. Vi bevæger verden…

Vi har cases, eksperter og løsninger

Søger du en ekspert, som kan hive en problemstilling helt op i helikopteren, eller en case, som kan få problemet helt ned i øjenhøjde igen, så kan vi hjælpe dig.  

Muskelsvindfonden arbejder ikke partipolitisk, og vi er altid løsningsorienterede

Vi står bag verdens mest tilgængelige feriecenter Musholm, sikkerhedsorganisationen Event Safety og forsknings- og rådgivningscentret RehabiliteringsCenter for Muskelsvind.

Vi er klar, når du er

Vi er en passioneret kommunikationsafdeling, som brænder for at skabe synlighed om mennesker med handicap. Vi kan stille dig i kontakt med vores politiske konsulenter, frivillige, eventansvarlige, formand, medlemmer m.fl.

Vi samler danskerne – mens vi samler ind

Vi styrker mennesker med muskelsvind og deres familier gennem vores mange aktiviteter. Men du møder os ikke med raslebøssen ved din gadedør eller på tv-skærmen med et stort liveshow. 

Vi står bag Grøn og Cirkus Summarum, hvor vi hvert år samler over 260.000 danskere over hele landet. Vi samler nemlig på oplevelser, mens vi samler ind. 

Vores DNA er de cirka 1.400 frivillige, som stiller op år efter år til vores events – uden dem ingen Muskelsvindfonden. 

Det kæmper vi for

Vi prioriterer vores politiske indsats højt. Først kæmper vi for hinanden. Så kæmper vi for andre. Se vores aktuelle mærkesager

Læs vores løsninger

Magasinet Muskelkraft

Vores magasin Muskelkraft skubber til fordomme og skaber debat. Magasinet udkom første gang i 1973 og er still going strong med en bred læserskare.

Find det nyeste nummer

Vores kommunikation i tal

Hvis vi må være så frække…

I samarbejde med sprogpolitiet har vi sammensat parløren ” Sådan omtaler du mennesker med muskelsvind”, som du kan bruge, hvis du ønsker det.

Hvem er Muskelsvindfonden? 

Muskelsvindfonden er en landsdækkende patient- og medlemsforening, som arbejder for det gode liv med muskelsvind. Vores vision er at skabe plads til forskelle, fordi vi tror på, at forskelligheder er en styrke.

Læs fakta om os

Hvad går pengene til?

Vores hovedindtægter kommer fra vores to største indsamlingsevents, Grøn og Cirkus Summarum, men hvad går pengene til?

Det går pengene til

Pressemeddelelser