Vælg medlemskab

Vi har to typer af medlemskab, et lille og et stort.

Det lille medlemskab er gratis og giver mulighed for at deltage i digitale fællesskaber og for at deltage i åbne arrangementer og lejre i Muskelsvindfonden.

Det store medlemskab koster 200 kr. årligt og giver de samme muligheder som det lille medlemskab. Men derudover giver det også stemmeret til Muskelsvindfondens årlige landsmøde, en række rabatter og mulighed for tilskud til arrangementer.

Find det medlemskab, der passer til dig.

Meld dig ind nu

Lille medlemsskab

Det er gratis

Lille medlem

Stort medlemsskab

Det koster 200 kr. om året

Stort medlem

Derfor er jeg medlem

For os har Muskelsvindfonden betydet, at vi har haft en form for familie. Et fællesskab med nogle forældre, som vi aldrig ville have mødt, hvis ikke vi havde været en del af det her fællesskab.
Camilla

Vi havde aldrig i vores vildeste fantasi forestillet os, at når og hvis der endelig kom en medicin til mennesker med SMA, at man så ville afvise den grundet økonomi, og at man i et rigt land som Danmark ville prissætte livskvalitet så lavt.
Camilla Lorentzen

Mor til Marcus med SMA

Jeg er politisk aktiv i Muskelsvindfonden, fordi jeg synes, at det er vigtigt at være med til at skabe en fremtid og et liv for mennesker med muskelsvind.
Ditte Guldbrand Christensen

Bestyrelsesmedlem i Muskelsvindfonden

1 /

Vi har plads til alle – og til forskelle. Om du selv har muskelsvind eller ALS, er pårørende til en, der har, eller vil støtte en god sag, gør ingen forskel.

Har du henvendelser vedrørende dit medlemskab, kontakt da venligst medlemsafdelingen.

Find medlemsafdelingen

Hvad går pengene til?

Vi gør hinanden stærke. Vi mødes og samles. Se, hvad pengene går til 💵

Læs mere

Støt os

Du kan støtte vores arbejde og gøre en forskel ved at give et bidrag. ❤️

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk