Om begivenheden

Deltager gebyr

350

Start tidspunkt

21.09.24 kl. 11:30

Slut tidspunkt

22.09.24 kl. 15.30

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference, Musholmvej 100, 4220 Korsør

Kontakt

Medlemskaber

Stort medlemskab

For alle med ALS/MND tæt inde på livet

Årets ALS/MND-weekend bliver en smule anderledes end den plejer. I år ligger weekenden i umiddelbar forlængelse af en videnskabelig konference – på Musholm – om forskning i ALS, og derfor starter vi først lørdag middag med en god frokost. Lørdag eftermiddag får vi information og oplæg fra flere af de danske forskere, der har deltaget i konferencen.

Bortset fra det let forkortede program, vil weekenden ellers være som den plejer. På weekend-træffet møder du andre ALS-ramte og deres pårørende og hjælpere. Dagene er et miks af spændende foredrag og hyggeligt samvær og en unik mulighed for at dele erfaringer, skabe kontakter og få et netværk med ligestillede.

Find programmet her

Weekenden foregår på Musholm. Et særdeles handicapvenligt og et af verdens mest tilgængelige ferie-, sport- og konferencecenter. Centret ligger direkte ud til Storebælt, 2 km nord for Korsør.

Vil du vide mere om ALS/MND-weekenden 2024, kontakt ALS-medlemskonsulent i Muskelsvindfonden Heidi Hoelgård Sunesen på hesu@muskelsvindfonden.dk

Praktisk information

Du skal være stort medlem hos Muskelsvindfonden for at deltage i weekenden. Er du endnu ikke medlem, kan du melde dig ind her. 

Til Muskelsvindfondens medlemsaktiviteter indkvarteres der som udgangspunkt i dobbeltværelser, hvor det forventes at hjælper eller ægtefælle sover i samme værelse som medlem med muskelsvind. Læs mere om retningslinjer for indkvartering samt priser her

Vær opmærksom på, at melder du afbud senere end 48 timer før arrangementet, så kan du ikke som en selvfølge få dit deltagergebyr tilbagebetalt. Kontakt os derfor ved afbud.

Følgende er altid inkluderet i weekenden: 
Ophold på Musholm på de angivne datoer
Linnedpakke indeholdende sengetøj og håndklæder
Forplejning morgen, middag og aften (drikkevarer skal tilkøbes under opholdet)

Har du spørgsmål? 

Du kan finde svar på de mest gængse spørgsmål ift. medlemsweekender på siden her. 

Finder du ikke svar på siden eller har du spørgsmål til tilmeldingen, kan du kontakte medlemskonsulent Heidi Hoelgård Sunesen på hesu@muskelsvindfonden.dk

Tilmeld dig ALS weekenden her

Andre arrangementer

Se alle begivenheder

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk