Muskelsvindfonden henter ny chef fra Børns Vilkår i Aarhus

Gitte Dreier Jacobsen

30. mar 2023

Det er den erfarne leder Signe Lund Juhler fra Aarhus, som fremover bliver medlemschef i Muskelsvindfonden. Hun skal være med til at udvikle foreningens medlemsområde og tiltrække endnu flere medlemmer og aktive deltagere.

Signe Lund Juhler trækker bred erfaring og stærke resultater med sig fra en stilling som afdelingsleder i Børns Vilkår. Her har hun gennem de seneste tre år stået i spidsen for at bygge en ny afdeling op i Aarhus. Signe har tidligere arbejdet i ledende stillinger hos Frontløberne og i Filmtalent Danmark.

Nu er hun klar til et nyt kapitel i sit arbejdsliv, og hun fortæller:
”Jeg glæder mig meget til at gøre en forskel for mennesker, der har med muskelsvind tæt inde på livet. Det bliver spændende at bygge ovenpå det stærke fundament, der er skabt gennem fem årtier – og samtidig være med til at finde nye veje bl.a. på det digitale område. Jeg vil bidrage til, at Muskelsvindfonden bliver ved med at være det mest naturlige, attraktive og relevante fællesskab for mennesker med muskelsvind og deres pårørende.“

Det handler om at skabe empowerment og solide netværk

Medlemmerne er et højt prioriteret område i Muskelsvindfonden, og derfor glæder direktør Henrik Ib Jørgensen sig over, at Muskelsvindfonden har ansat en stærk profil:

”Muskelsvindfonden arbejder for er bedre liv med muskelsvind. En stor del af vores arbejde handler om at skabe empowerment og solide netværk blandt vores medlemmer, så de kan få et aktivt liv og deltage i samfundet på lige vilkår med alle andre. Vi er en af de største patientforeninger inden for børneområdet, og vores indsatser starter ofte, før barnet kommer i skole og fortsætter langt ind i det voksne liv. Med Signes brede baggrund i Frontløberne og Børns Vilkår er jeg overbevist om, at hun er den helt rigtige til jobbet som leder af vores medlemsafdeling og vores medlemsprogrammer,” siger Henrik Ib Jørgensen.

Om Signe Lund Juhler

Signe Lund Juhler er 45 år og bosiddende i Åbyhøj med sine to børn. Hun er uddannet KaosPilot i Aarhus 2004 og har siden været leder af det aarhusianske ungdomskulturhus Frontløberne og direktør i Filmtalent Danmark foruden stillingen som afdelingsleder i Børns Vilkår.

Signe tiltræder stillingen som medlemschef i Muskelsvindfonden den 1. april 2023 og skal arbejde med udgangspunkt i Aarhus.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk