#fordivielskerfrivillige

Kræwet er navnet på Muskelsvindfondens frivillige. Uden frivillige – ingen Muskelsvindfonden. Det er kræwet, der får foreningens indsamlingsaktiviteter til at lykkes, og som frivillig gør du en STOR forskel for Muskelsvindfondens medlemmer.

Vi har ca. 1400 aktive frivillige

I 1983 blev den første Grøn Koncert afholdt med 40 frivillige. I dag har vi ca. 1400 aktive frivillige om året fordelt ud på arrangementer som Grøn, Cirkus Summarum, Cirkus Jul m.m. 

Hvad laver du som frivillig? 

Vil du være med?

Tilmeld dig nu

Vær en del af et fællesskab, hvor vi gør en forskel og sætter pris på forskelligheder ❤️

Tilmeld mig

Jeg er frivillig

Tak, fordi du støtter os og gør en forskel for mennesker med muskelsvind og deres familier ❤️

Log på

Vi samler på oplevelser, mens vi samler ind

I Muskelsvindfonden samler vi ind ved at samle danskerne. Og i en verden, hvor mange jagter nicher, konflikter og det unikke, jagter vi det, der samlerVi deler ikke op, men ud. Af oplevelser. Af øjeblikke. Af hjertet. Til hele Danmark. Vi skaber fællesskaber. For plads til forskelle opstår, når vi viser hinanden, forstår hinanden og kommer hinanden ved. 

Men den gode oplevelse kommer ikke af sig selv. At sælge over 300.000 oplevelser hvert år Grøn og flytte en koncertplads tværs gennem landet 8 gange på 12 dage med frivillig arbejdskraft kræver noget ganske særligt. Vi står ikke med hatten i hånden, men med arbejdshjelmen på hovedet – eller bandanen, kasketten, sombreroen, klaphattenburkaen … For når vi samler folk til oplevelserne, samler vi også tusindvis af mennesker bag kulisserne. Frivillige med tryk på både FRI, VIL og LIGE. 

Hvorfor blive frivillig?

Jeg er frivillig på Cirkus Summarum, fordi det er sjovt og giver mening. Jeg er med til at gøre en forskel og samle penge ind på en anden måde end at gå med en raslebøsse fra dør til dør. Og så elsker jeg at servicere og gøre noget for andre
Nada Hawa

Frivillig på Cirkus Summarum

Jeg er frivillig, fordi jeg ikke kan lade være! Og fordi det er verdens fedeste måde at samle penge ind til et godt formål. Desuden får jeg mange sjove og unikke oplevelser, venskaber og erfaringer ud af det, som jeg også kan bruge uden for pladsen.
Charlotte Nielsen

Frivillig

1 /

Bliv frivillig på Grøn som gruppe eller forening 

Det vigtigste er lysten til at være med

Vi sørger for dig

Du skal ikke betale noget selv

Overnatning er mulig

Du får arbejdstøj

De frivillige står sammen som en stor uperfekt organisme. Vi er stået af samfundets perfektheds-ræs, for hos os er det vigtigste lysten til at være med. Og år efter år transformerer vi dette farverige mikrokosmos af personligheder og fælles uperfekthed om til én stor organisme, der bærer sig selv, fordi vi bærer hinanden – gennem hedebølger, skybrud, mudder, støv og alt for korte nætter. Vi var mangfoldige lang tid før, det blev et modeord – fordi forskelle altid har givet mening. 

Jeg vil være med

Kontakt Frivillighedskontoret på frivillig@kræwet.dk eller ring mellem kl. 9.00-15.00 mandag til fredag på telefon tlf. 89 48 22 22.

Kontakt frivillighedskontoret

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk