Det de siger

Partnerskabet med Muskelsvindfonden har været med til at skabe et grundlag for hele Tuborgs strategi på musikfronten. Grøn er blevet en del af vores DNA, og det er naturligt for os at være med dér, hvor der skabes fællesskaber på tværs.
Christopher Bak Billing

Sponsorship director Tuborg

Samarbejdet med Muskelsvindsfonden har været med til at sikre at Cirkus Summarum-forestillingen år efter år har udviklet sig samtidig med at de høje ambitioner for både musikken, legen og oplevelsen er blevet indfriet.
Morten Skov Hansen

Chef for DR Ultra, Ramasjang og Minisjang

I KiMs er vi begejstrede for at være en del af Grøn Koncert familien, hvor musik, glæde og samvær forenes til fordel for Muskelsvindfonden. Dette partnerskab har været en skøn oplevelse for os, og vi glæder os til at skabe flere mindeværdige og sprøde øjeblikke sammen.
Line Damsgaard

Brand & Trade Manager i KiMs

Vi ser et stærkt brand match imellem GRØN og Nova. For os er samarbejdet med Muskelsvindfonden en vigtig måde at komme rundt i landet og møde vores publikum og for sammen at gøre en forskel.
Tobias Nielsen

COO Bauer DK & Director of Premium Projects BMA

Ligesom mennesker er æbler forskellige. Nogle er mere bulede og skæve end andre, og fravælges som frisk frugt, men netop disse udgør en utrolig velsmagende æblemost. Og er en hyldest til uperfektheden. Det synes vi er helt Pærfekt.
Liv Hedgaard

Kommunikation & marketing Orskov Foods

Det handler ikke kun om musikken og om at drikke flere øl eller noget så kedeligt som overskud. Det handler også om, at vi skal komme mere i øjenhøjde med mennesker med handicap.
Peter Giacomello

Tidl. sponsorchef i Tuborg

1 /

Partnere på Grøn

Grøn er en udendørs koncertkaravane skabt i et samarbejde mellem Muskelsvindfonden og Tuborg. Siden 1983 har Grøn hver sommer skabt fest, glæde og fede oplevelser for tusindvis af koncertgæster. Grøn laver partnerskaber med Kims, Stimorol, Cocio, Merrild og mange andre. Skal du være den næste?

Partnere på Cirkus Summarum

Muskelsvindfonden og DR Big Band arrangerer hver sommer cirkusforestillingen Cirkus Summarum, hvor børn og barnlige sjæle kan møde de kendte og elskede figurer og værter fra DR’s børneunivers. Cikrus Summarum har blandt andet partnerskaber med Name It, Saxo og Merrild. Skal du være den næste?

Partnere på Pærfekt

Muskelsvindfonden står bag Pærfekt, der er et opgør med idealer om det perfekte. Med Pærfekt, turnerer vi blandt andet rundt med Pærfekt Croquis. Muskelsvindfonden samarbejder blandt andet med Sig Lund, der sælger tøj lavet af kasseret arbejdstøj og Orskov Foods, der brygger most på frasorterede frugter. Virksomheder som på hver deres måde sætter fokus på det pærfekte. Skal du være pærfekt partner?

Kontakt os

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk