Vidste du…

… at ca. tre ud af fire med muskelsvind er gående?

… at man slet ikke kan se det på mange af dem, der har muskelsvind?

… at hver anden dag får en dansker konstateret den alvorlige sygdom ALS?

Fold ud og læs hvorfor du skal booke et foredrag

Muskelsvind er en sjælden sygdom, som giver mange glæder og sorger i livet. Det betyder også, at muskelsvind giver værktøjer til at håndtere situationer, som er svære for de fleste. Vi ønsker at etablere møder om det, der deler os for at vise, at det, der deler os, også samler.

Mødet mellem mennesker er et effektivt redskab til at nedbryde fordomme og skabe plads til forskelle.

Hvad kan jeg forvente?

Du kan forvente at få en foredragsholder ud, som tager sin opgave alvorligt, og som kan tale om livet med handicap konkret og i øjenhøjde. Hvilke fordomme kæmper de imod, og hvilke oplevelser varmer?

Praktikken

Flere af vores medlemmer tilbyder at komme ud til skoler, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, foreninger og andre, der har lyst til at få et indblik i, hvordan livet med muskelsvind kan leves. Nogle ønsker at få honorar – andre gør ikke.  Det aftaler I med den enkelte. Vi anbefaler, at I dækker transportudgifter og evt. forplejning for foredragsholderne. 

Hør, hvordan Antoniett Vebel Parao oplever situationen, når hun holder foredrag – og hvad nogle elever får ud af mødet med en person med et handicap.

Vælg en foredragsholder

På listen nedenfor kan du læse mere om den enkelte foredragsholder. Vi opfordrer dig til at tage direkte kontakt til den person, I gerne vil booke for at aftale nærmere. 

Læs om de enkelte foredragsholdere