Det går pengene til

Sammen er vi mere

Hos os skal tingene ikke være på en bestemt måde. Bortset fra, at nærhed betyder alt – og at der er plads til alle. Det handler om medlems-, forældre- og pårørendegrupper, om netværk, om lejre, om aktiviteter og rådgivning, men først og fremmest om venskaber og fællesskaber.

Vi tror på, at vi gør hinanden stærke, når vi mødes og samles. Fysisk som digitalt. Og det bruger vi en del af vores overskud på.

Men vi bruger i høj grad også overskuddet til at arbejde politisk, så vi sikrer, at mennesker med muskelsvind og deres familier har mulighed for at leve et selvstændigt og aktivt liv med deres handicap.

Hør unge og voksne fortælle om, hvorfor Muskelsvindfondens fællesskaber for børn og unge har haft kæmpe betydning for deres liv.

Hyg dig – det går til et godt formål

Du tænker sikkert ikke over det. Men når du er til Cirkus Summarum og køber varme popcorn eller til Grøn og køber en øl på pladsen, er du med til at gøre en forskel for os med muskelsvind og for vores familier.

Vi skabte Grøn og Cirkus Summarum, fordi vi ville tjene vores egne penge, skabe opmærksomhed, samle mennesker, sprede glæde, lytte til fed musik, grine og skabe wauw-faktor fremfor for ‘nåårhh’ … Og fordi Cirkus Summarum er ”sjovt, når alle er med”. Og Grøn er fælles uperfekthed, god musik og bare væren.

Vores næste projekt er ja … sjovt, samlende og sikkert noget, vi aldrig havde regnet med. Vi sørger for at styrke børn med muskelsvind på Muskelsvindfondens mange årlige lejre og sikrer værdifulde fællesskaber i vores mange netværksgrupper.

Giv et bidrag

Støt os

Du kan støtte os som medlem, frivillig, partner eller ved at give et bidrag. ❤️