Hvis du ønsker hjælp fra Muskelsvindfonden

I Muskelsvindfonden hjælper vi flere medlemmer, som bøvler med ankesager, fordi kommunen f.eks. har givet afslag eller tildelt forkert eller for lidt hjælp. Vi hjælper ikke med “almindelige” ansøgninger om hjælp, men henviser her til RehabiliteringsCenter for Muskelsvind (RCFM), som hjælper dig, FØR kommunen har truffet en afgørelse.

Find svar på det meste længere nede.

Hør vores socialfaglige konsulenter Karina Blegvad og Danni Hillbrandt-Mogensen forklare hvad forskellen er på Rehabiliteringscenter for Muskelsvind og Muskelsvindfonden, og hvad de hver især kan hjælpe dig med, hvis du har en sag hos kommunen.

Sådan gør du, hvis du vil søge om hjælp til en ankesag

Find manualen
 • 1. Opret medlemskab hos Muskelsvindfonden

  Det bliver du ved at klikke på fanen "bliv medlem" øverst på hjemmesiden

 • 2. Gå ind på din personlige medlemsside via vores medlemssystem

  Er du medlem? Find adgang til medlemssystem nederst hjemmesiden

 • 3. Kan du ikke finde ud af at logge ind?

  Vi hjælper dig. Find link til step by step manual nederst på denne side eller ring til vores reception alle hverdag ml 9 - 15 på 89 48 22 22

 • 4. Klik dig ind under "Mine sager"

  Du finder fanebladet "Mine sager" i medlemssystemet. Den ligger i menuen til venstre inde på din personlige medlemsside.

 • 5. Oprette din ankesag

  Find manualen nedenfor, hvis du er i tvivl om, hvor du opretter din ankesag i systemet.

 • 6. Du får svar fra os

  Vi svarer så hurtigt som muligt, når vi har vurderet din ankesag. Der kan gå op til 7 hverdage. Du skal selv holde øje med svar under "mine sager".

Flere hyppigt stillede spørgsmål

 

Værktøjskasse og manual

Værktøjskasse

Hvad gør du, hvis kommunen fjerner din hjælp uden varsel? Og hvad skal du tage højde for, inden du fylder 18 år? De svar og mange flere kan du finde her.

Find værktøjet

Manual

Vi har lavet en step by step manual til, så du kan se, hvordan du kommer ind i vores medlemssytem for at oprette en ankesag - find den her!

Se manual

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk