Et godt liv med muskelsvind

Muskelsvindfonden tilbyder

  • Viden og nyheder
  • Rådgivning
  • Netværk og erfaringsudvekling
  • Fysiske oplæg
  • Webinarer
  • Camps for unge
  • Youtube bootcamps for unge
  • God musik på Grøn Koncert og fantasisk show i Cirkus Summarum
  • Feriepulje og legater for mennesker med muskelsvind

KLIK HER OG BLIV MEDLEM FOR 200 KRONER

Ung med muskelsvind

Vores unge medlemmer er verdensmestre i både at dele det gode og det svære - og ikke mindst at stable en fest på benene, når det er dét, der er brug for.

For unge

Muskelsvind i
familien

Når man har muskelsvind i familien er et godt netværk med ligesindede guld værd. Som medlem kan du blive en del af vores forældregrupper, og dit barn kan møde andre børn med muskelsvind og skabe venskaber for livet på vores lejre.

For familier

Voksen med
muskelsvind

Når man får en muskelsvinddiagnose som voksen, vendes tilværelsen pludselig på hovedet. Hos Muskelsvindfonden kan du møde andre, der går og har gået gennem det samme som dig.

For voksne

ALS i familien

Når ALS rammer, bliver virkeligheden vendt på hovedet for både personen, der har fået diagnosen, men også for resten af familien. Som medlemmer finder I et fællesskab for hele familien og møder andre, der er i samme situation.

For familier med ALS

Tjek dit medlemskab

Jo mere præcise oplysninger, vi har om dig, desto bedre er vi til at give jer relevant information. Du altid kan se, tilføje og rette i dine oplysninger på din medlemsside.

Kom til medlemssiden

Det kan du blive en del af..

Muskelsvind er for livet – det vil vi også være i Muskelsvindfonden.

Vi ved, at vores medlemmer er forskellige. Derfor er det også helt naturligt, at et medlemskab i Muskelsvindfonden bliver brugt forskelligt. Mens nogle er aktive i medlemsgrupper eller i frivilligt og politisk arbejde, støtter andre foreningens arbejde gennem medlemskontingentet.

Kontakt medlemsafdelingen

Har du ideer, ris eller ros, så kontakt endelig medlemsafdelingen. Har du brug for hjælp til at rette dine kontaktoplysninger, kan du kontakte CRM-ansvarlig.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk