Hvordan skal dit medlemskab være?

I Muskelsvindfonden har vi mange – og meget forskellige – muligheder og tilbud til dig som medlem. Vi håber, at du vil bruge dit medlemskab på en måde, der passer til lige præcis dig. Måske du har lyst til at møde andre i vores medlemsgrupper. Eller har behov for at sparre med andre i vores Facebookgrupper. Måske dit barn skal med på vores populære sommerlejr. Eller måske skal du kæmpe sammen med os som politisk aktiv.

Mulighederne er mange, og på siderne herunder kan du dykke ned i, hvad medlemskabet kan være for dig.

Ung med muskelsvind

Vores unge medlemmer er verdensmestre i både at dele det gode og det svære - og ikke mindst at stable en fest på benene, når det er dét, der er brug for.

Unge medlemmer

Muskelsvind i
familien

Når man har muskelsvind i familien er et godt netværk med ligesindede guld værd. Som medlem kan du blive en del af vores forældregrupper, og dit barn kan møde andre børn med muskelsvind og skabe venskaber for livet på vores lejre.

Familier

Voksen med
muskelsvind

Når man får en muskelsvinddiagnose som voksen, vendes tilværelsen pludselig på hovedet. Hos Muskelsvindfonden kan du møde andre, der går og har gået gennem det samme som dig.

Voksne medlemmer

Til dig, der har ALS

Når ALS rammer, bliver virkeligheden vendt på hovedet for både personen, der har fået diagnosen, men også for resten af familien. Som medlemmer finder I et fællesskab for hele familien og møder andre, der er i samme situation.

ALS

Hjælp til ankesag?

Muskelsvindfonden har et hold dygtige konsulenter, som ofte kan hjælpe, hvis din sag i kommunen går i hårdknude. Det kræver et medlemskab af Muskelsvindfonden, og at du eller dit barn har muskelsvind/ALS.

Læs mere her

Landsmøde

Muskelsvindfonden årlige Landsmøde finder sted i maj måned. En weekend med fællesskab og foreningsliv på den store klinge. Vær med når den politiske ledelse vælges og foreningens liv debatteres.

Læs om det seneste landsmøde i 2022

Hvad får andre ud af medlemskabet?

Muskelsvindfonden er en vigtig organisation, der har hjulpet os - bl.a. når vi har haft problemer med kommunen
Niels Staghøj

far til dreng med muskelsvind

Jeg er politisk aktiv i Muskelsvindfonden, fordi jeg synes, at det er vigtigt at være med til at skabe en fremtid og et liv for mennesker med muskelsvind.
Ditte Guldbrand Christensen

Bestyrelsesmedlem i Muskelsvindfonden

For os har Muskelsvindfonden betydet, at vi har haft en form for familie. Et fællesskab med nogle forældre, som vi aldrig ville have mødt, hvis ikke vi havde været en del af det her fællesskab.
Camilla

1 /

Kontakt medlemsafdelingen

Har du ideer, ris eller ros, så kontakt endelig medlemsafdelingen. Har du brug for hjælp til at rette dine kontaktoplysninger, kan du kontakte CRM-ansvarlig.