mletter

For medlemmer
og dig der overvejer
at blive medlem

Som medlem i Muskelsvindfonden kan du blive en del af vores mange fællesskaber og aktiviteter på den måde, der giver mening for dig.

Siderne her for medlemmer og dig der overvejer at blive medlem!

Hvordan skal dit medlemskab være?

I Muskelsvindfonden har vi mange – og meget forskellige – muligheder og tilbud til dig som medlem. Vi håber, at du vil bruge dit medlemskab på en måde, der passer til lige præcis dig. Måske du har lyst til at møde andre i vores medlemsgrupper. Eller har behov for at sparre med andre i vores Facebookgrupper. Måske dit barn skal med på vores populære camps om sommer, i efteråret eller i påsken? Eller måske skal du kæmpe sammen med os som politisk aktiv.

Mulighederne er mange, og på siderne herunder kan du dykke ned i, hvad medlemskabet kan være for dig.

Bliv medlem nu

Ung med muskelsvind

Vores unge medlemmer er verdensmestre i både at dele det gode og det svære - og ikke mindst at stable en fest på benene, når det er dét, der er brug for.

For unge

Muskelsvind i
familien

Når man har muskelsvind i familien er et godt netværk med ligesindede guld værd. Som medlem kan du blive en del af vores forældregrupper, og dit barn kan møde andre børn med muskelsvind og skabe venskaber for livet på vores lejre.

For familier

Voksen med
muskelsvind

Når man får en muskelsvinddiagnose som voksen, vendes tilværelsen pludselig på hovedet. Hos Muskelsvindfonden kan du møde andre, der går og har gået gennem det samme som dig.

For voksne

ALS i familien

Når ALS rammer, bliver virkeligheden vendt på hovedet for både personen, der har fået diagnosen, men også for resten af familien. Som medlemmer finder I et fællesskab for hele familien og møder andre, der er i samme situation.

For familier med ALS

Alt det I fortæller os

Kære medlemmer i Muskelsvindfonden, husk, at I altid kan se, tilføje og rette jeres personlige oplysninger på medlemssiden. Jo mere præcise oplysninger, vi har om jer som medlemmer, desto bedre er vi til at give jer relevant medlemsinformation. Eksempler på nyttige oplysninger: mobilitet, diagnose, alder, køn, sms-service ja/nej, nyhedsbreve ja/nej, adresse etc.

Kom til medlemssiden

Det kan du blive en del af..

Muskelsvind er for livet – det vil vi også være i Muskelsvindfonden.

Vi ved, at vores medlemmer er forskellige. Derfor er det også helt naturligt, at et medlemskab i Muskelsvindfonden bliver brugt forskelligt. Mens nogle er aktive i medlemsgrupper eller i frivilligt og politisk arbejde, støtter andre foreningens arbejde gennem medlemskontingentet.

Kontakt medlemsafdelingen

Har du ideer, ris eller ros, så kontakt endelig medlemsafdelingen. Har du brug for hjælp til at rette dine kontaktoplysninger, kan du kontakte CRM-ansvarlig.