Ledige stillinger

Medlemschef til Muskelsvindfonden

Er du en erfaren leder med fokus på organisationsudvikling og relationer mellem mennesker? Har du et ønske om at bruge dine kompetencer til at bidrage til et godt og aktivt liv for mennesker med muskelsvind? Er du drevet af at skabe resultater og udvikling i en medlemsforening? Så er det måske dig, vi søger.

Muskelsvindfonden søger en ny medlemschef, som får ansvaret for at sikre, at vores indsamlingsmidler skaber størst mulig værdi for mennesker med muskelsvind og deres pårørende.  Som medlemschef varetager du lederskabet, skaber retning og strategisk grundlag i medlemsarbejdet, sikrer udvikling og resultater, samt bidrager selv med egne kompetencer i medlemsarbejdet.

Læs mere om stillingen her.

Ansøgningsfrist: 9. juni 2021

Kok til Musholm – Ferie – Sport – Konference

Er du en dygtig, engageret kok, der evner at skabe madglæde hos gæsterne, er denne stilling måske noget for dig. Musholm – Ferie – Sport – Konferencecenter i Korsør søger en kok, der vil være med til at gøre Restaurant Evald K på Musholm til Korsørs bedste spisested – med lokal mad, grøn profil og plads til forskelle.

Læs mere om stillingen her

Ansøgningsfrist: 15. maj 2021

Receptionist til

Musholm – Ferie – Sport – Konference

Kan du levere service i verdensklasse?  Så er du den, vi mangler som vores nye receptionist på Musholm.

Musholm søger en receptionist, der har erfaring fra branchen, gerne med reception og booking. En person, der kan bevare overblikket i travle situationer, som kan gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for centrets gæster og kolleger og er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger.

Læs mere om stillingen her.

Bemærk kort ansøgningsfrist:  den 14. maj 2021. Vi indkalder til jobsamtaler løbende.

 

 

Vil du være med?

Muskelsvindfonden er en landsdækkende medlemsforening, et fællesskab og en bevægelse. Det vigtigste ved dig er, at du værdsætter mangfoldigheden og vil kæmpe med os for vores vision om et samfund med plads til forskelle.

En mangfoldig arbejdsplads

En stor del af vores succes bygger på respekt for hinanden. Internt arbejder vi for at sikre lige muligheder for alle, og vi betragter mangfoldighed som en styrke. Vi ved, at forskelligheder gør positiv forskel og ønsker at være en mangfoldig arbejdsplads for uanset, hvem du er, handler det for os om dit talent i forhold til arbejdsopgaverne.

Vi opfordrer derfor alle relevante profiler til at søge vores stillinger uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og fysiske funktionsnedsættelser mv.

Opret en profil

Muskelsvindfonden gør ikke brug af uopfordrede ansøgninger.

Men du er velkommen til at oprette en profil i denne jobagent, som vi bruger, når der skal besættes en ledig eller nyoprettet stilling i foreningen.

Opret din jobagent her

Mød medarbejderne i Muskelsvindfonden

Vi er en flok passionerede medarbejdere, som arbejder for plads til forskelle, fordi vi tror på, at et godt liv med muskelsvind bedst lader sig gøre i en verden med plads til forskelle.

Mød os alle