Ledige stillinger

Køkkenansvarlig søges til Cirkus Summarum 2023 i Ballerup

Cirkus Summarum, der arrangeres af Muskelsvindfonden og DR, er en børneforestilling, der afvikles hver sommer i Ballerup og Aarhus fra juni – august.

Køkkenet på Cirkus Summarum bespiser hver dag under afvikling mellem 20-100 mennesker. Til det søger vi en glad og frisk køkkenansvarlig, der kan stå for, at vores interne bespisning af crew, artister, og frivillige hver dag kører, mens forestillingen er i Ballerup. Så kunne du tænke dig at få en spændende og anderledes køkkenoplevelser med et cirkus til sommer, så kan det være dig, vi søger.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2023

Læs stillingsopslaget her

Køkkenansvarlig søges til Cirkus Summarum 2023 i Aarhus

Cirkus Summarum, der arrangeres af Muskelsvindfonden og DR, er en børneforestilling, der afvikles hver sommer i Ballerup og Aarhus fra juni – august.

Køkkenet på Cirkus Summarum bespiser hver dag under afvikling mellem 20-100 mennesker. Til det søger vi en glad og frisk køkkenansvarlig, der kan stå for, at vores interne bespisning af crew, artister, og frivillige hver dag kører, mens forestillingen er i Aarhus. Så kunne du tænke dig at få en spændende og anderledes køkkenoplevelser med et cirkus til sommer, så kan det være dig, vi søger.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2023

Læs stillingsopslaget her

Grøn 2023 søger køkkenansvarlig til intern bespisning

Til at bestyre køkkenet på koncertturnéen Grøn søger vi en frisk, udadvendt og struktureret kok, der kan lide rock og rul og livet på landevejen for en periode.

Grøn, der arrangeres af Muskelsvindfonden, er med sine godt 180.000 gæster Danmarks største musikbegivenhed i den danske sommer. Grøn afholdes i otte danske byer hen over en periode på 14 dage i uge 29-30. Køkkenet på Grøn bespiser hver dag mellem 800-1300 frivillige kræwer til morgenmad, frokost og aftensmad.

Kunne du tænke dig at få en kæmpe og anderledes køkkenoplevelse ved at “rejse” rundt med Grøn til sommer, er det måske dig, vi søger.

Ansøgningsfrist: 24. marts 2023

Læs om stillingen her

Vil du være med?

Muskelsvindfonden er en landsdækkende medlemsforening, et fællesskab og en bevægelse. Det vigtigste ved dig er, at du værdsætter mangfoldigheden og vil kæmpe med os for vores vision om et samfund med plads til forskelle.

En mangfoldig arbejdsplads

En stor del af vores succes bygger på respekt for hinanden. Internt arbejder vi for at sikre lige muligheder for alle, og vi betragter mangfoldighed som en styrke. Vi ved, at forskelligheder gør positiv forskel og ønsker at være en mangfoldig arbejdsplads for uanset, hvem du er, handler det for os om dit talent i forhold til arbejdsopgaverne.

Vi opfordrer derfor alle relevante profiler til at søge vores stillinger uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og fysiske funktionsnedsættelser mv.

……………………………………………

Opret en profil

Muskelsvindfonden gør ikke brug af uopfordrede ansøgninger.

Men du er velkommen til at oprette en profil i denne jobagent, som vi bruger, når der skal besættes en ledig eller nyoprettet stilling i foreningen.

Opret din jobagent her

Mød medarbejderne i Muskelsvindfonden

Vi er en flok passionerede medarbejdere, som arbejder for plads til forskelle, fordi vi tror på, at et godt liv med muskelsvind bedst lader sig gøre i en verden med plads til forskelle.

Mød os alle