Ledige stillinger

Vil du være med?

Muskelsvindfonden er en landsdækkende medlemsforening, et fællesskab og en bevægelse. Det vigtigste ved dig er, at du værdsætter mangfoldigheden og vil kæmpe med os for vores vision om et samfund med plads til forskelle.

En mangfoldig arbejdsplads

En stor del af vores succes bygger på respekt for hinanden. Internt arbejder vi for at sikre lige muligheder for alle, og vi betragter mangfoldighed som en styrke. Vi ved, at forskelligheder gør positiv forskel og ønsker at være en mangfoldig arbejdsplads for uanset, hvem du er, handler det for os om dit talent i forhold til arbejdsopgaverne.

Vi opfordrer derfor alle relevante profiler til at søge vores stillinger uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og fysiske funktionsnedsættelser mv.

……………………………………………..

Kok til Restaurant Evald K på Musholm

Er du en dygtig, engageret kok, som kan skabe madglæde, er dette måske stillingen for dig.
Musholm – Ferie – Sport – Konferencecenter i Korsør søger en kok, som kan være med til at udvikle Restaurant Evald K til Korsørs bedste spisested, hvor vi vægter lokal mad, grøn profil og plads til forskelle både blandt vores gæster og medarbejdere.

Læs om stillingen her

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest den 28. februar 2022

………………………………………

Muskelsvindfonden søger socialfaglig konsulent

Bliver du oprigtigt indigneret, men evner at holde hovedet koldt, når mennesker bliver uretfærdigt og nogle gange ulovligt behandlet i den kommunale sagsbehandling? Har du de faglige kompetencer til at sætte dig ind i komplicerede sager og forstå Servicelovens paragraffer, så du kan udarbejde ankesager og argumentere troværdigt for en løsning?

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker med muskelsvind og deres pårørende? Så er du måske vores nye kollega i den politiske afdeling.

Læs om stillingen her

Ansøgningsfrist: 17. februar 2022

………………………

Opret en profil

Muskelsvindfonden gør ikke brug af uopfordrede ansøgninger.

Men du er velkommen til at oprette en profil i denne jobagent, som vi bruger, når der skal besættes en ledig eller nyoprettet stilling i foreningen.

Opret din jobagent her

Mød medarbejderne i Muskelsvindfonden

Vi er en flok passionerede medarbejdere, som arbejder for plads til forskelle, fordi vi tror på, at et godt liv med muskelsvind bedst lader sig gøre i en verden med plads til forskelle.

Mød os alle