Ledige stillinger

Food Manager i Eventbranchen

Elsker du råvarestyring, estimering og planlægning? Er du vild med at skabe gode oplevelser med maden som omdrejningspunkt? Og bliver du motiveret af at udvikle og følge nye koncepter helt til dørs? Så er du måske lige den person, vi mangler på vores team.

Muskelsvindfonden arrangerer hvert år Grøn Koncert og Cirkus Summarum. Tusindvis af gæster besøger vores arrangementer og nyder godt af vores mange mad- og snackboder.
Du kan være med som en del af indsamlingsafdelingens praktiske team

Ansøgningsfrist er den 5. maj 2024

Søg stillingen her

Køkkenassistent og opvasker

Til afvikling af Cirkus Summarum 2024 søger vi en glad og frisk køkkenassistent/opvasker, der kan hjælpe os i vores interne bespisning af crew, artister og frivillige i Ballerup og Aarhus. Da en stor del af crew og frivillige bor på pladsen, vægter vi hyggen og den gode stemning højt.

Cirkus Summarum arrangeres af Muskelsvindfonden og DR og er en børneforestilling, der afvikles hver sommer i Ballerup og Aarhus.
Køkkenet på Cirkus Summarum bespiser hver dag 20 – 100 mennesker.

Ansøgningsfrist: 15. maj 2024

Læs mere om stillingen her

Vil du være med?

Muskelsvindfonden er en landsdækkende medlemsforening, et fællesskab og en bevægelse. Det vigtigste ved dig er, at du værdsætter mangfoldigheden og vil kæmpe med os for vores vision om et samfund med plads til forskelle.

En mangfoldig arbejdsplads

En stor del af vores succes bygger på respekt for hinanden. Internt arbejder vi for at sikre lige muligheder for alle, og vi betragter mangfoldighed som en styrke. Vi ved, at forskelligheder gør positiv forskel og ønsker at være en mangfoldig arbejdsplads for uanset, hvem du er, handler det for os om dit talent i forhold til arbejdsopgaverne.

Vi opfordrer derfor alle relevante profiler til at søge vores stillinger uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og fysiske funktionsnedsættelser mv.

……………………………………………

Opret en profil

Muskelsvindfonden gør ikke brug af uopfordrede ansøgninger.

Men du er velkommen til at oprette en profil i denne jobagent, som vi bruger, når der skal besættes en ledig eller nyoprettet stilling i foreningen.

Opret din jobagent her

Mød medarbejderne i Muskelsvindfonden

Vi er en flok passionerede medarbejdere, som arbejder for plads til forskelle, fordi vi tror på, at et godt liv med muskelsvind bedst lader sig gøre i en verden med plads til forskelle.

Mød os alle