Ledige stillinger

Aktuelle stillinger

Dette er Awesome !
– Kommunikations- og SoMe-praktikant til Muskelsvindfondens Kommunikationsteam

Vi skal skabe noget helt nyt sammen. Som praktikant i Muskelsvindfondens Kommunikationsteam vil du være med i en iværksætterproces og får mulighed for at bygge Danmarks første YouTube-kanal for og af børn og unge med handicap samtidig med, at du får færdigheder inden for content til sociale medier, markedsføring, pressehåndtering og event-management.

Har du flair for sociale medier, ved du, hvad der spiller godt på sociale medier, er du et energibundt af en motivator, kan du forklare dig kort og ikke mindst til børn og unge, er du god til at give feedback og se potentialet, er du struktureret men kreativ, og vil du gøre en forskel for børn og unge?

Så er det dig, vi mangler.
Kontakt os nu og inden den 2. juli med en motiveret ansøgning. 
Stillingen er med løn svarende til en S.U. 

Læs mere om stillingen her

Kok til Musholm – Sport – Ferie – Konference

Er du en dygtig, engageret kok, som kan skabe madglæde?  Så er du lige den, vi søger til Restaurant Evald K. på Musholm.

Som kok skal du bl.a. være med til at udarbejde lækre og spændende menuer til vores gæster, afvikle konferencer og selskaber, og du skal være med til at gøre Restaurant Evald K. til Korsørs bedste spisested.

Læs mere om stillingen her

Ansøgningsfrist: den 15. juli 2022

Vil du være med?

Muskelsvindfonden er en landsdækkende medlemsforening, et fællesskab og en bevægelse. Det vigtigste ved dig er, at du værdsætter mangfoldigheden og vil kæmpe med os for vores vision om et samfund med plads til forskelle.

En mangfoldig arbejdsplads

En stor del af vores succes bygger på respekt for hinanden. Internt arbejder vi for at sikre lige muligheder for alle, og vi betragter mangfoldighed som en styrke. Vi ved, at forskelligheder gør positiv forskel og ønsker at være en mangfoldig arbejdsplads for uanset, hvem du er, handler det for os om dit talent i forhold til arbejdsopgaverne.

Vi opfordrer derfor alle relevante profiler til at søge vores stillinger uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og fysiske funktionsnedsættelser mv.

……………………………………………

Opret en profil

Muskelsvindfonden gør ikke brug af uopfordrede ansøgninger.

Men du er velkommen til at oprette en profil i denne jobagent, som vi bruger, når der skal besættes en ledig eller nyoprettet stilling i foreningen.

Opret din jobagent her

Mød medarbejderne i Muskelsvindfonden

Vi er en flok passionerede medarbejdere, som arbejder for plads til forskelle, fordi vi tror på, at et godt liv med muskelsvind bedst lader sig gøre i en verden med plads til forskelle.

Mød os alle