Om magasinet Muskelkraft

I Muskelsvindfonden ser vi mennesker med handicap som en ressource. Det er derfor en del af vores arbejde at skabe synlighed omkring mennesker med handicap. Det er Muskelsvindfondens magasin, Muskelkraft en del af.

Med Muskelkraft er vi med til at skabe debat, tage fat i tabuer og give læserne et indblik i livet med muskelsvind og betydningen af, at samfundet lever op til Muskelsvindfondens vision om plads til forskelle.

Muskelkraft har i hvert nummer et tema med kant, som er bundet op på personhistorier, baggrund og debat om handicappolitik, livet med muskelsvind, Muskelsvindfondens indsamlingsaktiviteter og de frivilliges univers. Du kan se tidligere temaer længere nede på siden.

Magasinet spiller i høj grad sammen med Muskelsvindfondens øvrige kommunikationskanaler: hjemmeside, sociale medier og nyhedsbreve. Magasinet når ud til medlemmer, frivillige, samarbejdspartnere, politikere m.fl.

Muskelkraft udkommer fem gange om året (februar, april, juni, september, november) i et oplag på ca. 4.000.

2023

2022

Vis flere

Fokus

Muskelkraft skaber debat og skubber til fordomme. I hvert magasin har Muskelkraft et tema, som vi udbygger på særlige fokus-sider. Nedenfor finder du det seneste fokus-emne.

Sæt ord på sorgen

Det gør ondt, når man mister evnen til at gøre noget, man kunne engang. For mange er det forbundet med sorg, men kun få sætter ord på sorgen. Måske fordi det er et tabu? Vi sætter fokus på emnet.

Se fokus

Vi har sat fokus på mange flere emner. Følg linket for at se de øvrige fokus-sider

 

Flere fokus-sider

Fakta om Muskelkraft

 

Kontakt redaktøren