Vil du lave
YouTube?

Spor23 er Muskelsvindfondens YouTube-kanal lavet af unge med handicap.✌🏽 Det er et stærkt fællesskab både online og offline.
Læs mere

Se kort intro-video

Spor23 er Muskelsvindfondens YouTube-kanal for børn og unge med handicap. Det er et stærkt fællesskab både online og offline. Vi mødes på bootcamps og skaber sammenhold og modvirker ensomhed samtidig med, at unge får en platform til at komme med deres budskaber. På deres måde – af dem selv. Repræsentation er vigtig og kan ikke undervurderes.

Støt de unge og subscribe til kanalen lige her

Spis eller sig sandheden

'Spis eller sig sandheden' er et program på Muskelsvindfondens nye YouTube-kanal Spor23, som handler om at svare på udfordrende spørgsmål eller spise ulækker mad. Unge med handicap laver alt foran og bagved kameraet. Der er besøg af en ny gæst i hvert afsnit. Se afsnit her med Adnan Al-Adhami

Læs mere om programmerne her

Make up tips med Laura

Se det første afsnit med Laura lige her, hvor hun deler ud af sin passion for at lægge en god let hverdags make up. Husk at like og subscribe.

Hvad kan jeg lave?

Bliv en del af et unikt fællesskab sammen med andre børn og unge med handicap. Du kan få lov at lave lige, hvad du har lyst til, og vi hjælper dig igang. Her er et par eksempler på, hvad du kan være

 • Creator

  Creators er dem som laver videoer til kanalen. Hvis du ønsker at lave videoer til YouTube-kanalen, så får du din helt egen spilleliste. Du bestemmer helt selv, hvilken slagd videoer du vil lave, så hjælper vi dig igang med at filme, redigere, green screen og alt du drømmer om at kunne.

 • Juniorredaktør

  Som redaktør på kanalen er du med til at uploade videoer og bestemme, hvad der skal lægges ud på kanalen hvornår. Du vil være med til at beslutte hvilken type videoer, der skal være på vores kanal.

 • Talent

  Alle mennesker har et specielt talent. Sammen finder vi dit, og gør dig endnu bedre til det, du kan. Er du for eksempel en dygtig vært, god til at lave mad, krea, gaming eller noget helt andet, så vil vi træne dig i at gøre netop det på video. Vi laver alt i fællesskab. Vi mødes på bootcamps, og du får også adgang til vores online bootcamp med tips og tricks.

 • Live-team

  Som en del af vores fællesteam får du en opgave på en stor live-produktion, eller en produktion som optages live-on-tape. Det kan eksempelvis være producer, klipper, lydmand, kamera eller runner på programmet Spis eller sig sandheden. Læs mere om det i linket.

  Læs mere

Vær med til at lave YouTube

Vær med til at lave videoer til Spor23 - Muskelsvindfondens YouTube-kanal for unge. Du kan både være foran eller bagved kameraet. Du vil lære at lave dine egne videoer og kan også være med til at lave vores fællesprogrammer, som Spis eller sig sandheden. Alle kan være med, og vi har brug for dig. 🙌🏽 Spor23 bliver også din kanal. 🤗 Kontakt Suzanne på: susk@muskelsvindfonden.dk.

Tabuu

Spørg os om alt

Har DU et spørgsmål til vores dilemmapanel om at være ung med et handicap, så skriv det ind i skemaet herunder.
Du behøver ikke at skrive dit navn, hvis du ikke vil. 😉
Men skriv gerne din alder og dit køn.

Skriv et spørgsmål og skriv gerne så mange detaljer du kan.
Så vil dit spørgsmål måske blive det spørgsmål, som panelet vil svare på i en video.

Skriv på susk@muskelsvindfonden.dk hvis du er i tvivl.

Skriv et spørgsmål til brevkassen her

Du kan spørge om alt. Fortæl gerne om din situation i detaljer. Skriv dit navn og nummer eller email, hvis du ønsker, at vi kontakter dig direkte med svar.

VIL DU VÆRE MED!!?

Kom og vær med. Vi mangler dig på holdet. Du kan være juniorredaktør, creator, producer, idémager, redigeringstekniker, vlogger, kamaeramand eller bare vil starte din egen kanel. Skriv til os - også hvis du bare vil bidrage med ris eller ros til det, vi laver.