Vil du lave
YouTube?

Spor23 er Muskelsvindfondens YouTube-kanal lavet med børn og unge med handicap. Det er et stærkt fællesskab både online og offline. ✌🏽
Læs mere

Se vores intro-video

Spor23 er Muskelsvindfondens YouTube-kanal lavet af børn og unge med handicap. Det er et stærkt fællesskab både online og offline. Vi mødes på bootcamps og skaber sammenhold og talentudvikling.

Subscribe til kanalen her

Spis eller sig sandheden

'Spis eller sig sandheden' er et program på Muskelsvindfondens nye YouTube-kanal Spor23, som handler om at svare på udfordrende spørgsmål eller spise ulækker mad. Unge med handicap laver alt foran og bagved kameraet. Der er besøg af en ny gæst i hvert afsnit. Se afsnittet med Jonas fra Ultra Nyt her.

Læs mere om programmerne her

Make up tips med Laura

Se det første afsnit med Laura lige her, hvor hun deler ud af sin passion for at lægge en god let hverdags-make up. Husk at like og subscribe.

Hvad kan jeg lave på Spor23?

Bliv en del af et unikt fællesskab sammen med andre børn og unge med handicap. Du kan få lov at lave lige, hvad du har lyst til, og vi hjælper dig igang. Her er et par eksempler på, hvad du kan være

 • Creator

  Creators er dem som laver videoer til kanalen. Hvis du ønsker at lave videoer til YouTube-kanalen, så får du din helt egen spilleliste. Du bestemmer helt selv, hvilken slags videoer, du vil lave, så hjælper vi dig igang med at filme, redigere, green screen og alt, du drømmer om at kunne.

 • Juniorredaktør

  Som redaktør på kanalen er du med til at uploade videoer og bestemme, hvad der skal lægges ud på kanalen hvornår. Du vil være med til at beslutte hvilken type videoer, der skal være på vores kanal.

 • Talent

  Alle mennesker har et specielt talent. Sammen finder vi dit, og gør dig endnu bedre til det, du kan. Er du for eksempel en dygtig vært, god til at lave mad, krea, gaming eller noget helt andet, så vil vi træne dig i at gøre netop det på video. Vi laver alt i fællesskab. Vi mødes på bootcamps, og du får også adgang til vores online bootcamp med tips og tricks.

 • Live-team

  Som en del af vores fællesteam får du en opgave på en stor live-produktion, eller en produktion som optages live-on-tape. Det kan eksempelvis være producer, klipper, lydmand, kamera eller runner på programmet 'Spis eller sig sandheden'. Læs mere om det i linket.

  Læs mere
 • Podcastvært

  Har du en podcastvært gemt i maven? Som en del af Spor23 kan du være med til at lave fede video-podcast på YouTube. Du kan både være solo-vært eller optage podcast med en eller flere af de andre creators.

Vær med til at lave YouTube

Vær med til at lave videoer til Spor23 - Muskelsvindfondens YouTube-kanal for unge. Du kan både være foran eller bagved kameraet. Du vil lære at lave dine egne videoer og kan også være med til at lave vores fællesprogrammer, som 'Spis eller sig sandheden'. Alle kan være med, og vi har brug for dig. 🙌🏽 Spor23 bliver også din kanal 🤗 Kontakt projektleder Suzanne på: susk@muskelsvindfonden.dk eller projektkoordinator Laura på: laab@muskelsvindfonden.dk

Vil du vide mere?

Kom og vær med. Vi mangler dig på holdet. Du kan være juniorredaktør, creator, producer, idémager, redigeringstekniker, vlogger, fotograf, podcastvært eller bare vil starte din egen kanel. Skriv til os - også hvis du bare vil bidrage med ris eller ros til det, vi laver.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk