Vi hjælper dig på vej i paragrafferne

I Muskelsvindfonden prioriterer vi handicappolitik højt. Fordi vi kan se, at det giver resultater. Vi ønsker samtidig at vidensdele, så du er opmærksom på, hvilke rettigheder du har.

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde rundt i paragrafferne og ikke mindst i et overflod af principafgørelser og konkrete artikler med eksempler.

Først vælger du livsfase og bagefter filtrerer du ud fra den problemstilling, som passer til dig.

Finder du ikke svar her, er du altid velkommen til at kontakte handicappolitisk afdeling, som du finder nederst på siden.

Det er langt fra alle problemstillinger, som er løst, og hvor du finder et konkret svar. Svaret findes først, når vi har guidet politikerne henimod vores løsninger.

Hvis du søger generel råd og vejledning i forhold til dine rettigheder, kan du kontakte RehabiliteringsCenter for Muskelsvind her.

Se vores politiske løsninger

Retssikkerheden er under pres som aldrig før

Muskelsvindfonden oplever i stigende omfang, at mennesker med muskelsvind er tvunget ud i ankesager for at få den hjælp, de har brug for og ret til. Og allerede bevilliget hjælp bliver også i stigende grad frataget på grund af besparelser – og ikke behov.

Hør vores politiske chef, Thomas Krog, i høring i Social- og Indenrigsudvalget i xx 2020 fortælle om, hvor alvorligt det står til med retssikkerheden.

Kontakt politisk afdeling