Vi hjælper dig på vej i paragrafferne

Værktøjskassen indeholder information, vidensdeling, konkrete eksempler, gode råd, artikler, principmeddelelser fra Ankestyrelsen og meget mere.
Alt sammen med det formål at hjælpe dig på vej, hvis du ønsker at klage over en afgørelse, eller bare er nysgerrig på, hvad dine muligheder og rettigheder er.

Sådan bruger du værktøjskassen

  1. Først vælger du livsfase oven for: barn, ung eller voksen.
  2. Find den type hjælp eller problemstilling, som du har behov for at vide mere om – og fold teksten ud.

Hør vores socialfaglige konsulent Danni Hillbrandt-Mogensen forklare, hvordan du finder rundt i værktøjskassen, og hvad du kan finde der.

Har du stadig brug for hjælp?

Søger du gode råd og vejledning i forhold til at ansøge kommunen om hjælp, eller har du generelle spørgsmål til, hvad dine muligheder og rettigheder er, så kan du kontakte RCFM (Rehabiliteringscenter for Muskelsvind) her.
Du kan med fordel også se vores video med gode råd til, hvordan du laver en god ansøgning her, samt vores video med gode råd til, hvordan du sikrer et godt samarbejde med din kommune her.

Er din sag derimod gået i hårdknude, og har du brug for hjælp til din ankesag, kan du læse nærmere om, hvad Muskelsvindfondens politiske afdeling kan hjælpe med her.
For at få hjælp til din ankesag kræver det medlemskab, og at du eller dit barn har muskelsvind/ALS.

Rådgivning til ankesag

Muskelsvindfonden har et hold dygtige konsulenter, som ofte kan hjælpe, hvis din sag i kommunen går i hårdknude. Det kræver et medlemskab af Muskelsvindfonden, og at du eller dit barn har muskelsvind/ALS.

Læs mere om hjælpen

Kontakt via medlemssystem

Har du brug for hjælp til en ankesag, så se oven for

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk