Grøn 40 år blev fejret i Parken

Af Morten Ellegård Petersen.

04. okt 2023

Grøn 40 år blev blandt mange andre fejret af medlemmer, samarbejdspartnere, frivillige og SUSPEKT i Parken.

Foran scenen festede hele 47.000 gæster, da Suspekt spillede i Parken d. 15. september 2023. Koncerten var en del af fejringen af Grøn, som har rejst land og rige rundt i 40 år.

I sommeren 2023 meldte Muskelsvindfonden og Tuborg udsolgt til alle 8 koncerter, og bag kulisserne under fejringen af Grøn blev der derfor reflekteret over, hvor vigtig Grøn er for Muskelsvindfonden, samarbejdspartnerne, frivillige og ikke mindst alle medlemmer af Muskelsvindfonden.

Med andre ord boblede det over af glæde, taknemmelighed og stolthed. Vi har mixet en lille feel good-video fra Grøns 40-års fejring med Suspekt i Parken. Find den herunder.

Video af Rasmus Dissing, We Are Wonder. 

Fotos af: Morten Rygaard, William Green, William Georgi og Kenneth Nguyen

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk