Tidligste nogensinde: Grøn melder udsolgt til Valby

Redaktionen

21. jun 2023

30.000 gæster har allerede sikret sig en billet til turnéens sidste stop. Det er første gang nogensinde Tuborg og Muskelsvindfonden melder udsolgt i Valby i så god tid.

Grøn i Valby er udsolgt, men der er stadig billetter tilbage i de syv andre byer, som Grøn kommer forbi til sommer, herunder Tårnby, Næstved, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Odense.

En plakat med stjerner

Grøn er klar til en helt særlig sommer, hvor Tuborg og Muskelsvindfonden fejrer 40 år med Grøn. I år kan publikum opleve Andreas Odbjerg, Artigeardit, AQUA, Benjamin Hav og Familien, Medina, MØ, L.O.C og Saveus, når den grønne karavane besøger otte danske byer fra den 20.-30. juli.

Det historiske billetsalg og den store opbakning glæder Theis Petersen, der er indsamlingschef i Muskelsvindfonden:

”Vi kunne ikke have drømt om en bedre start på Grøn 2023, for det er fuldkommen fantastisk og historisk, at der er udsolgt til en by så tidligt på sæsonen! I år kan vi fejre Grøns 40 års jubilæum og vi stiller med et utroligt stærkt line-up – og det kan mærkes i billetsalget, som generelt går ekstremt hurtigt i alle byer. Det er derfor både med stolthed og overvældelse i stemmen, at vi nu kan melde totalt udsolgt i Valby den 30. juli.”

Grøn har gjort en forskel gennem fire årtier

Gennem fire årtier har Grøn været med til at skabe unikke sommerminder og oplevelser for alle danskere med et godt formål i centrum. Overskuddet fra Grøn Koncert går til Muskelsvindfondens arbejde for plads til forskelle, helt konkret til både børn, unge og voksne med muskelsvind samt til forskning i muskelsvind.

Plads til forskelle med Benjamin Hav

Hos både Tuborg og Muskelsvindfonden er man glade og stolte over, at man nu i 40 år aktivt har arbejdet for at skabe et mødested med plads til forskelle. Derfor uddeler Muskelsvindfonden også Plads til forskelle-prisen i samarbejde med Grøn. For første gang i prisens historie kunne Muskelsvindfonden og hummel i sidste uge melde udsolgt af årets Plads til forskelle-t-shirt. I år er t-shirten udviklet i et samarbejde mellem hummel, NOVA, Grøn og årets ambassadør – Benjamin Hav.

 

Find billet til Grøn

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk