Om begivenheden

Deltager gebyr

Kr. 3600,- (to voksne + børn) eller kr. 2400,- (én voksen + børn)

Start tidspunkt

Kl. 15.00

Slut tidspunkt

Kl. 11.00

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference

Kontakt

Kontaktperson

Tine Højgaard Jensen

Medlemskaber

Stort eller lille medlemsskab

Aktiv Familieuge 2024 – Årets familie get-away

Vi har store planer for årets Aktiv Familieuge, og vi kan ikke vente med at byde jer alle velkommen til en uge fyldt med sjov, eventyr og en masse dyreglæde!

I år vil vores fokus være på “Verdens Vidunderlige Dyr”, og vi er allerede i fuld gang med at planlægge spændende aktiviteter, der vil få jer til at opleve dyrenes fortryllende verden på helt nye måder! Forestil jer at svæve som en fugl, udforske naturens vilde dyr og måske endda få lov til at klappe og røre ved nogle søde og ufarlige skabninger.

Aktiviteterne vil både finde sted på Musholm og som spændende ture ud af huset, så I kan virkelig se frem til en uge fyldt med variation og sjov!

Glem ikke, at Aktiv Familieuge er bygget op om at involvere hele familien, så uanset om I er til kreative udfordringer, sanselige dyreoplevelser eller hyggelige stunder sammen, så er der noget for enhver smag! Og ja, det er en god idé at være glad for dyr – de vil være vores stjerner i denne uge!

Vi sørger for aktiviteter både for børn og voksne separat samt for hele familien. Og husk at medbringe jeres ledsagerkort – det bliver I glad for at have med!

Så kom og vær med til en uge, hvor vi sammen udforsker og fejrer Verdens Vidunderlige Dyr! Tilmeld jer årets Aktiv Familieuge, og lad os sammen skabe minder for livet!

Har I spørgsmål til ugen eller tilmelding er I velkomne til at kontakte medlemskonsulent, Tine Højgaard Jensen på mail tinehj@muskelsvindfonden.dk

Vi glæder os til at se jer!

Tilmeldingsfrist d. 10. maj 2024

Tilmeld dig og din familie her

Find information om at tage afsted på weekender og lejre på med Muskelsvindfonden her

Andre arrangementer

Se alle begivenheder