Ung med muskelsvind
 • Mød på Facebook

  Join vores Facebookgruppe

  Få info om events, svar på dine spørgsmål og mød andre gennem fællesskabet i Muskelsvindfondens Facebookgruppe.

  Find Facebookgruppen
 • Hvad kan jeg ellers?

  Bliv YouTuber

  Vær med, når vi skyder vores YouTube-projekt i gang. Du kan både bidrage foran og bagved kameraet alt efter, hvad du synes er fedest.

  Læs mere om projektet
 • Hvad kan jeg ellers?

  Bliv frivillig

  Har du lyst til at skænke fadøl over disken til Grøn? Poppe popcorn på Cirkus Summarum? Passe søde unger som Muskelter? Og ikke mindst opleve det fantastiske fællesskab? Så skal du være frivillig!

  Se mulighederne
 • Få hjælp til din sag

  Problemer?

  Muskelsvindfonden har et hold dygtige konsulenter, som ofte kan hjælpe, hvis din sag i kommunen går i hårdknude. Det kræver et medlemskab af Muskelsvindfonden, og at du har muskelsvind/ALS.

  Læs om hjælpen

Skal du på Grøn
for første gang?

Det er sjovt at være på festival! Men det kan også være lidt nervepirrende, når man har muskelsvind og skal afsted for første gang. Vi klæder dig på med info, webinar og muligheden for at tage afsted med andre medlemmer.

Bliv klar til Grøn Koncert

Fåcker juraen med dig?

Hvad skal du tage højde for, når du flytter hjemmefra? Eller hvis kommunen tager din hjælp fra dig? Vi har samlet svar i en værktøjskasse.

Find værktøjskassen her

Kontakt medlemsafdelingen

I medlemsafdelingen står vi altid klar til at hjælpe med at finde en gruppe eller aktivitet, der passer til dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til noget.