Ung med muskelsvind
 • Hvad kan jeg ellers?

  Join vores Facebookgruppe

  Få info om events, svar på dine spørgsmål og mød andre gennem fællesskabet i Muskelsvindfondens Facebookgruppe.

  Find Facebookgruppen
 • Hvad kan jeg ellers?

  Bliv YouTuber

  Vær med, når vi skyder vores YouTube-projekt i gang. Du kan både bidrage foran og bagved kameraet alt efter, hvad du synes er fedest.

  Læs mere om projektet
 • Hvad kan jeg ellers?

  Kæmp med os

  Tænder du på politik og aktivisme? Muskelsvindfonden lægger et enormt arbejde i at kæmpe medlemmernes sag, og vi har altid brug for medlemmer, som har lyst til at engagere sig.

  Bland dig i debatten
 • Hvad kan jeg ellers?

  Bliv frivillig

  Har du lyst til at skænke fadøl over disken til Grøn? Poppe popcorn på Cirkus Summarum? Passe søde unger som Muskelter? Og ikke mindst opleve det fantastiske fællesskab? Så skal du være frivillig!

  Se mulighederne
 • Få hjælp til din ankesag

  Problemer?

  Muskelsvindfonden har et hold dygtige konsulenter, som ofte kan hjælpe, hvis din sag i kommunen går i hårdknude. Det kræver et medlemskab af Muskelsvindfonden, og at du har muskelsvind/ALS.

  Læs om hjælpen
 • Hvad kan jeg ellers?

  Log ind på vores medlemsside

  På vores medlemsside kan du opdatere din profil, hvis du eksempelvis har fået ny adresse, telefonnummer, mailadresse eller betalingskort. Det er også her, du kan tilføje dit CPR-nummer, hvis du ønsker at stemme til Landsmødet.  På medlemssiden finder du også dine fakturaer, du kan se dine arrangementer, og så kan du oprette ankesager og henvendelser til politisk afdeling. 

  Log ind på medlemssiden

Skal du på Grøn
for første gang?

Det er skide sjovt at være på festival! Men det kan også være lidt nervepirrende, når man har muskelsvind og skal afsted for første gang. Vi klæder dig på med info, webinar og muligheden for at tage afsted med andre medlemmer.

Bliv klar til Grøn 22

Kend din diagnose

 • Icon

  Diagnoser

  Det kan være svært at finde hoved og hale - selv i sin egen diagnose.

  Læs mere
 • Icon

  Nydiagnosticeret

  Har du lige fået din muskelsvinddiagnose?

  Læs mere

Fåcker juraen med dig?

Hvad skal du tage højde for, når du flytter hjemmefra? Eller hvis kommunen tager din hjælp fra dig? Vi har samlet svarene i værktøjskassen.

Find værktøjskassen her

Kontakt medlemsafdelingen

I medlemsafdelingen står vi altid klar til at hjælpe med at finde en gruppe eller aktivitet, der passer til dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til noget.