ALS-grupper

Som medlem kan du blive en del af vores pårørendegrupper, hvor der er plads til at dele overvejelser, bekymringer og erfaringer med andre i samme situation.

Læs mere om grupperne

Livet med ALS

Mød mennesker, der selv har ALS tæt inde på livet i vores artikler, videoer, podcasts og webinarer, der gør dig klogere på livet med ALS.

Fokus på ALS

Hvad er ALS?

ALS står for Amyotrofisk Lateral Sklerose og er en alvorlig og aggressiv diagnose. Du kan på siden finde svar på nogle af dine spørgsmål om ALS.

Hvad er ALS?

Hjælp til din ankesag?

Muskelsvindfonden har et hold dygtige konsulenter, som ofte kan hjælpe, hvis din sag i kommunen går i hårdknude. Det kræver et medlemskab af Muskelsvindfonden, og at du har muskelsvind/ALS.

Læs om hjælpen

Kontakt medlemsafdelingen

I medlemsafdelingen står vi altid klar til at hjælpe dig videre, når du leder efter det rigtige fællesskab for dig som medlem. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til noget.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk