Grupper for voksne

Mød andre medlemmer, du kan dele dine glæder, sorger og frustrationer med. I Muskelsvindfonden finder du mange forskellige grupper - og der er helt sikkert én, der passer til dig.

Find grupper for voksne

Hvordan kan jeg ellers være med?

Fællesskabet findes ikke kun i grupperne. Du kan som medlem være aktiv på mange andre måder – for eksempel i Facebookgrupper, i politik eller som frivillig.

Værktøjskasse til jura

Hvad gør du, hvis kommunen fjerner din hjælp? Hvad hvis du får brug for en handicapbil? Eller ombygning af huset? Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde rundt i paragrafferne og ikke mindst i et overflod af principafgørelser i vores værktøjskasse.

Find værktøjskassen her

Kend din diagnose

 • Icon

  Diagnoser

  Det kan være svært at finde hoved og hale - selv i sin egen diagnose.

  Læs mere
 • Icon

  Ny med muskelsvind

  Har du lige fået din muskelsvinddiagnose?

  Læs mere

Kontakt medlemsafdelingen

I medlemsafdelingen står vi altid klar til at hjælpe med at finde en gruppe eller aktivitet, der passer til dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til noget.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk