Mor kysser sin søn

Om begivenheden

Deltager gebyr

1200 pr. familie

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference

Kontakt

Kontaktperson

Lene Lebech

Medlemskaber

stort medlemskab (forældre)

Vi inviterer familier med et barn med CMT til træf. Mød de andre familier og få tid og rum til at udveksle erfaringer og bliv klogere på hverdagen med CMT i familien.

Program finder du her: CMT familier

Der er fokus på tid til at lære af andre, erfaringsudveksle og blive klogere på paragraffer. Denne gang får gruppen besøg af familieterapeut Susi Vedsted: Læs om Susi ,som både tager sig tid til at tale med børn og voksne, om det at have CMT / have et barn med CMT.

Indimellem, når de voksne taler sammen, så tager muskelsvindfondens frivillige børnepassere Muskeltererne sig af børnene. De laver et program til børnene, som passer ind i voksenprogrammet. Det sendes direkte til deltagerne.

OBS: Praktisk info omkring medlemsaktiviteter og ophold på Musholm finder du her: Praktisk info

Er du interesseret så kontakt gerne medlemskonsulent Lene Lebech: lele@muskelsvindfonden.dk eller 22652439

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 16/9.

Skal min familie/partner tilmeldes som ledsager eller hjælper?

Under tilmeldingen får du mulighed for først at tilmelde ledsagere, som betaler deltagergebyr for deltagelse i weekenden. Senere kan du tilmelde hjælpere, som deltager gratis på weekenden. Hvis dit familiemedlem/din partner deltager i programmet på lige fod med øvrige deltagere, skal vedkommende betale for weekenden og altså tilmeldes under ‘ledsagere’. Hvis dit familiemedlem/din partner er med som hjælper for dig/personen med muskelsvind og dermed IKKE deltager i programmet, kan du tilmelde vedkommende som hjælper senere i tilmeldingen.

Tilmelding

Andre arrangementer

Se alle begivenheder