Om begivenheden

Deltager gebyr

650 kr

Start tidspunkt

16.00

Slut tidspunkt

13.00

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference, Musholmvej 100, 4220 Korsør

Kontakt

Kontaktperson

Jan Jensen

Medlemskaber

Stort medlemskab

*Tilmeldingsfristen er overskredet*

For alle med ALS tæt inde på livet

På weekend-træffet møder du andre ALS-ramte og deres pårørende og hjælpere. Dagene er et miks af spændende foredrag og hyggeligt samvær og en unik mulighed for at dele erfaringer, skabe kontakter og få et netværk med ligestillede.

Programmet er sammensat af:
Oplæg/foredrag om forskellige emner og debat/erfaringsudveksling omkring, hvordan andre tackler de mangfoldige problemer, der følger i kølvandet på ALS.
Socialt samvær med ligestillede.

Find programmet her

Musholm Bugt Ferie-Sport-Konference er særdeles handicapvenligt og verdens mest tilgængelige ferie-, sport- og konferencecenter. Centret ligger direkte ud til Storebælt, 2 km nord for Korsør.

Vil du vide mere om ALS weekenden 2023, så kontakt frivillig i ALS arbejdsgruppen Jan Jensen på mail: jan-s-jensen@mail.dk eller på telefon: 29860931.

Praktisk information

Du skal være stort medlem hos Muskelsvindfonden for at deltage i weekenden. Er du endnu ikke medlem, kan du melde dig ind her. 

Til Muskelsvindfondens medlemsaktiviteter indkvarteres der som udgangspunkt i dobbeltværelser, hvor det forventes at hjælper eller ægtefælle sover i samme værelse som medlem med muskelsvind. Læs mere om retningslinjer for indkvartering samt priser her

Vær opmærksom på, at melder du afbud senere end 48 timer før arrangementet, så kan du ikke som en selvfølge få dit deltagergebyr tilbagebetalt. Kontakt os derfor ved afbud

Følgende er altid inkluderet i weekenden: 

  • Ophold i hus eller værelse på Musholm på de angivne datoer 
  • Linnedpakke indeholdende sengetøj og håndklæder 
  • Forplejning morgen, middag og aften (drikkevarer skal tilkøbes under opholdet) 

Har du spørgsmål? 

Du kan finde svar på de mest gængse spørgsmål ift. medlemsweekender på siden her. 

Finder du ikke svar på siden eller har du spørgsmål til tilmeldingen, kan du kontakte medlemskonsulent Heidi Hoelgård Sunesen på hesu@muskelsvindfonden.dk

TILMELDINGSFRISTEN ER OVERSKREDET

Andre arrangementer

Se alle begivenheder