Om begivenheden

Deltager gebyr

Arrangementet er gratis

Start tidspunkt

Kl. 16.00

Slut tidspunkt

Kl. 17.30

Lokation

Digitalt via Zoom

Kontakt

Medlemskaber

Stort eller lille medlemskab

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gør dig klar til at komme i julestemning, når vi d. 19. december kl. 16.00-17.30 inviterer til til digital julebanko. Vi garanterer, at det bliver fyldt med god stemning og fede præmier for både store og små!

Vores kære formand, Simon Toftgaard Jespersen, er opråber og styrer bankospillet med hård julehånd! Måske der også vil være sjove julekonkurrencer, så de af jer, der ikke har held i banko, også har mulighed for at vinde lidt julemagi 😉

Alle Muskelsvindfondens medlemmer er inviterede, og du skal endelig hive din familie med til en hyggelig eftermiddag foran skærmen.

Vi afholder årets julebanko gennem Zoom. Du tilmelder dig på knappen nedenfor og får tilsendt et link til deltagelse på mail.

Vi benytter digitale bankoplader fra siden her. Her kan du tilføje det antal bankoplader, du vil bruge, og så kan du enten printe dem ud derhjemme eller udfylde dem direkte på siden ved at klikke på det enkelte nummer, når det bliver råbt op. Hvis du får banko, skal du oplyse kontrolkoden, så vi kan tjekke, om du har vundet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mijo@muskelsvindfonden.dk.

Tilmeld dig her