Om begivenheden

Deltager gebyr

Arrangementet er gratis

Lokation

Ballerup eller Aarhus

Kontakt

Kontaktperson

Tine Højgaard Jensen

Medlemskaber

Stort medlemskab

Kom til forpremiere på Cirkus Summarum

Sommer, popcorn, magi og trylleri. Kan I heller ikke vente? Heldigvis kan vi igen i år invitere alle børn med muskelsvind i alderen 3-10 år og deres familier til forpremiere på Cirkus Summarum – helt gratis.

Tilmeldingen er åben allerede nu, og fristen for tilmeldingen er d. 22. marts kl. 12.00 – det er først til mølle, så det gælder om at være hurtig. Der er afsat 4 billetter pr. familie til store medlemmer.

Vi slår teltdugen op til forpremiere i både Ballerup og i Aarhus.

Forpremieren i Ballerup spiller d. 26. juni kl. 17.00

Forpremieren i Aarhus spiller d. 23. juli kl. 15.30

Husk, at én i familien skal have stort medlemskab hos Muskelsvindfonden for, at I kan modtage billetterne. Er ingen af jer medlem, kan I melde jer ind her.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte medlemskonsulent, Tine Højgaard Jensen her: Tine Højgaard Jensen

Cirkuspladsen åbner 2 timer før forestillingen starter.

Cirkus Summarums cirkusplads er indrettet, så alle kan være med, så der er rig mulighed for at prøve en masse forskellige og sjove aktiviteter. Der er også mulighed for at købe merchandise, slush ice og popcorn til forestillingen. Læs mere på www.cirkussummarum.dk – hvor I finder oversigt over parkeringsmuligheder, indgange og andre informationer.

Cirkusartisterne vil igen i år gerne hilse på alle vores medlemmer og deres familier til forpremieren. Vi afholder derfor meet’n’greet efter forestillingen, så I kan blive siddende på Jeres pladser, når forestillingen slutter.

Der vil være fotografer og videohold til stede hele dagen. Ved deltagelse til meet’n’greet giver I samtykke til, at fotos og video som optages af jer må bruges i forbindelse med formidling af Cirkus Summarums aktiviteter på Muskelsvindfondens og Cirkus Summarums kommunikationsplatforme, sociale medier, nyhedsmail og i Muskelsvindfondens øvrige og fremtidige publikationer. Materialet må også bruges til generel markedsføring af Cirkus Summarum eksempelvis på andre websites, i tv eller lign. Billederne kan videregives til Cirkus Summarums samarbejdspartnere. Se en liste over disse partnere på www.cirkussummarum.dk.

Tilmeld dig og din familie her

Hvad er Cirkus Summarum?

Kender du ikke til Cirkus Summarum endnu? Så har du virkelig noget at glæde dig til!

Cirkus Summarum er én af Muskelsvindfondens indsamlingsaktiviteter, hvor vi i samarbejde med DR Big Band inviterer til en helt unik cirkusforestilling, som opføres i Ballerup og Aarhus. I manegen optræder dine helte fra DR Ramasjang med et hæsblæsende cirkusshow med sang, dans, magi og poesi. Ikke nok med det finder du rundt om cirkusteltet verdens sjoveste cirkusplads, som er fyldt med legeaktiviteter i børnehøjde. Lær Cirkus Summarum endnu bedre at kende her.

Andre arrangementer

Se alle begivenheder