Om begivenheden

Deltager gebyr

Kr. 600 ,-

Start tidspunkt

17:00

Slut tidspunkt

11:00

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference

Kontakt

Kontaktperson

Mads Larsen

Medlemskaber

Stort eller Lille medlemskab

Vær med, når vi afholder Påskecamp på Musholm, og sammen løser hverdagens udfordringer…

Er du træt af at sidde fast i mudderet på festivaller, ikke at kunne komme op ad trappen til festerne eller måtte sige nej til at blive længere, fordi du ikke bare kan sove på sofaen….?

…. Så vær med til at finde løsninger, når vi endnu engang afholder Påske Camp på Musholm Ferie Sport Konference for os som er 17-25 år og har muskelsvind.

Påskecampen, i mangel af et bedre navn, er en medlemsaktivitet som har til formål at samle en masse unge med muskelsvind på tværs af landet – og samtidig være en getaway fra hverdagens strabadser.

I år er Line og Ahmed arrangører, de har sørget for et lækkert program og håber de kan skabe en nice stemning.

Hvor der er plads til fest, gode samtaler og alt det ungdomslivet har at byde på, i et rum hvor alle forstår hvordan ungdomslivet med muskelsvind kan være – både med dens opture og nedture.

Herunder ses programmet:

Programmet skal ses som en ramme med nogle aktiviteter, men det vigtigste er at vi har det fedt sammen og får nogle fede påske dage!

Lejrlederne

Halløj!
Mit navn er Line og jeg er 25 år gammel.

Jeg læser en kandidatuddannelse i Historie, hvor jeg regner med at være færdig, når vi ses på lejren!

 

 

 

 

Hej med jer Mit navn er Ahmed, jeg er 23 år gammel og fra Kolding af. Til dagligt studerer jeg til socialrådgiver og er altid klar på en snak 🙂

Hej med jer

Mit navn er Ahmed, jeg er 23 år gammel og fra Kolding af.

Til dagligt studerer jeg til socialrådgiver og er altid klar på en snak 🙂

 

 

 

Workshop med ny medlemskonsulent

Udover at du kan se frem til det, vi har på programmet, kan du glæde dig til at møde vores nye medlemskonsulent, Mads Larsen.

Mads er 27 år og har deltaget på et utal af getaways med Muskelsvindfonden, så han ved om nogen, hvad det drejer sig om.

Mads facilitere blandt andet en workshop, hvor der tages en snak om fremtiden for de unge mellem 17-25 år i Muskelsvindfonden, hvor DU kan få indflydelse på hvilke aktiviteter Muskelsvindfonden tilbyder de unge fremover – Mads vil være til stede det meste af campen og er klar på en god snak enten over en god kop kaffe eller en øl til festen.

VI GLÆDER OS ALLE TRE TIL AT SE DIG!

Tilmeld dig her!

Andre arrangementer

Se alle begivenheder