Om begivenheden

Deltager gebyr

1200 kr.

Start tidspunkt

Kl. 17.00

Slut tidspunkt

Kl. 11.00

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference

Kontakt

Kontaktperson

Tine Højgaard Jensen

Medlemskaber

Stort medlemsskab

Det episke liv med forskelle

Kom med på årets sjoveste Sommer Camp!

Endnu engang åbner vi dørene på Musholm til Summercamp på alle fra 10-17 år. Vi fylder ugen ud med fede aktiviteter, sjov og hygge, og vores seje lejrledere er allerede i fuld gang med at lave programmet. Men du kan allerede tilmelde dig nu og sikre dig en plads til årets camp!

Programmet deles op, så der bliver et program for de 10-13 årige og et program for de 14-17 årige. Nogle aktiviteter vil være fælles og andre vil være aldersopdelt, så derfor er det vigtigt, at du tilmelder dig den rigtige aldersgruppe.

Du kan se det overordnede program her

OBS! Vi indkvarterer tæt, også hjælpere, så vi kan have så mange med som muligt. Derfor er det vigtigt, at du noterer, hvem du gerne vil bo sammen med i tilmeldingen.

Forbudt for forældre

Vi plejer at sige, at vores Sommer Camp er forbudt for forældre – for så er det bare sjovest 😉 Men det gør vi også, fordi Sommer Campen netop er en rigtig god mulighed for, at børnene kan få lov til at stå på egne ben for første gang – men stadig i trygge rammer: De er på Musholm, som er tilgængeligt, der er lejrledere, der sørger for et fedt program, og så er de sammen med mange af deres andre venner med muskelsvind, som har lignende udfordringer og bekymringer. Og det skaber et helt unikt fællesskab, når man får lov til at dyrke de venskaber, uden at forældrene er til stede.

Med det sagt ved vi selvfølgelig godt, at alle børn er forskellige, og at nogen kan have behov for at have en forælder med. Der kan også være praktiske forhold såsom mangel på hjælpere, der gør det nødvendigt at have mor eller far med. Men hvis det er muligt opfordrer vi altså til, at mor og far bliver hjemme. Hvis I har nogle bekymringer eller spørgsmål ift. at sende jeres barn afsted alene på Sommer Camp for første gang, må I endelig tage fat i os – så tager vi en snak om det.

Hjælpere

Hjælpere er med som den unges arme og ben. Vi opfordrer til at hjælperne kun er til stede, når det er absolut nødvendigt for den unge. Vi vil i løbet af lejren måske spørge om hjælp til enkelte ting, som at flytte borde, rykke nogle ting eller lignende, men det aftaler vi på forkant. Ellers er det de unge der skal deltage.

OBS! Har I ledsagerkort, må I meget gerne medbringe det, til en tur ud af huset!

Det koster 1.200 kr. at deltage i årets Sommer Camp, og prisen inkluderer overnatning, forplejning og aktiviteter alle dage. Hjælpere er som altid gratis at have med.

Læs mere her for praktiske spørgsmål om at tage med Muskelsvindfonden på Musholm Ferie – Sport – Konference her

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemskonsulent Tine Højgaard Jensen på tinehj@muskelsvindfonden.dk

Tilmeldingsfrist d. 8. maj

Tilmeld dig 10-13 år her
Document
Indhold