Om begivenheden

Deltager gebyr

Arrangementet er gratis

Start tidspunkt

Kl. 12.00

Slut tidspunkt

Kl. 16.30

Lokation

Musholm eller digitalt

Kontakt

Medlemskaber

Stort eller lille medlemskab

Hjælp os med at udvikle Musholm

I forbindelse med udviklingen af Musholm som relevant og tilgængeligt ferie- sport- og konferencecenter ønsker vi at indbyde til samtale, input og feedback fra dem, der kender Musholm bedst: Muskelsvindfondens medlemmer.

Derfor inviterer vi til temadag om udviklingen af Musholm søndag d. 14. november kl 12-16.30. Temadagen starter umiddelbart efter Netværksmødet, så medlemmer, der deltager her, også har mulighed for at deltage til temadagen.

Alle, der gerne vil være med til at gøre Musholm til et endnu bedre sted – og vende alt fra service og mad, over rengøring, tilgængelighed og vedligeholdelse, til udvikling af stier og udendørsarealer – er velkomne. Til mødet vil der både være repræsentanter fra Musholms bestyrelse, ledelse og medarbejdere samt medarbejdere fra Muskelsvindfonden.

Vi håber, at så mange som muligt har lyst til at være med og bidrage med ønsker og feedback på dét, Musholm kan i dag, og dét, I drømmer om, det skal kunne i fremtiden. Det er vigtigt for os, at alle kan blive hørt og høre hinanden.

Agendaen for temadagen er som følger:

  • Kl. 12.00-13.00: Frokost
  • Kl. 13.00-13.45: Plan for udendørsarealerne – stier, aktiviteter og beplantning, placering og æstetik
  • Kl. 13.45-14.30: Husindretning, tilgængelighed, rengøring, reparation og vedligeholdelse
  • Kl. 14.30-15.00: Pause
  • Kl. 15.00-15.45: Service, priser og muskelsvind-venlig mad
  • kl. 15.45-16.30: Medlemskurser, koordination og indkvartering

Hvert punkt indledes med 10 minutters indledning, hvor rammen sættes. Derefter inddeles deltagerne i mindre grupper, hvor alle deltagere har mulighed for at byde ind fysisk eller digitalt. Der vil være medarbejdere, som deltager i grupperne, og som vil sørge for at lave opsamling af de forslag der kommer fra grupperne.

 

Det er vigtig at tilmelde sig på linket nedenfor, så vi kan sikre plads og forplejning til alle, der vil være med. Hvis du ønsker at deltage digitalt skal du ligeledes tilmelde dig, så vi kan invitere dig via mail.

Tilmeld dig her