Om begivenheden

Deltager gebyr

Arrangementet er gratis

Start tidspunkt

Kl. 16.00

Slut tidspunkt

Kl. 17.45

Lokation

Zoom

Kontakt

Medlemskaber

Stort medlemskab

Vær med til at opklare bankrøveriet online

En bank er blevet røvet, og det er nu din og de andres medlemmers opgave at indsamle og undersøge de beviser, der skal fælde røverne. Det gælder om at holde øjne og ører åbne – for intet er nødvendigvis, som det tager sig ud. Undervejs sker der flere uventede hændelser – ny information, opdateringer og spor kommer løbende til som breaking news fra en LIVE blog i real tid. Hvem åbnede bankboksen og røvede banken – og hvordan?

 

Spillet hedder “The Vault” og er en online-udgave af dét, vi normalt kender som escape rooms. Det foregår gennem Zoom, hvor de top-seje folk fra Lykke og co. sørger for historie, skuespil, setup osv. gennem hele spillet. Spillet spilles live med facilitatorer, som er klædt som betjent og kriminaltekniker. Betjenten vil introducre jer til sagen og løbende vejlede jer gennem spillet. Undervejs præsenteres I for et mix af visuelle spor på forskellige stationer (politistationen, bankboksen, kriminalteknisk center og bevisrummet).

 

I spillet vil I blive delt ud i mindre hold, som konkurrerer mod hinanden. Der vil være en række runder, hvor holdene skal besøge forskellige stationer undervejs i efterforskningen af sagen. I spillet vil der både være fællesseancer, hvor alle er samlet på én gang, ligesom man i dele af spillet arbejder opdelt i mindre hold.

Få en smagsprøve på "The Vault" i videoen her.

Der kræves ingen forberedelse for at være med – I skal blot have adgang til en computer med internetadgang og kamera, og derudover anbefaler vi også, at I har en smartphone tilgængelig, men dette er ikke et krav. Er I flere, der ønsker at sidde sammen, anbefaler vi, at I sidder max 3 sammen om én skærm for den bedste spiloplevelse. Både børn og voksne kan deltage.

 

Der er begrænsede pladser til eventen, så tilmeld dig gerne hurtigst muligt på knappen nedenfor.

Tilmeld dig her